Toimimme Lahden  Artic Store -myymälänä

logo_artic_store

Suunnitteluohjelma
Suunnitteluohjelmalla voit itse suunnitella markiisin.

Kaihdin ja Markiisi Lahti Oy on auringonsuojaus- ja kaihdinalan palveleva erikoisliike Lahden keskustassa. Kaikki alan tuotteet, suunnittelu, asennus ja huolto pitkällä kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Kaihdin ja Markiisi Lahti

Avoinna arkisin 10 - 17

Rautatienkatu 18
info@kaihdinjamarkiisilahti.fi

03 - 737 1162 tai 044 - 537 1162

Suojaa ja viihtyisyyttä kotiin ja mökille

Kaihtimilla, rullaverhoilla ja markiiseilla on iso ja näkyvä merkitys kodin tai kesämökin viihtyisyydessä ja suojaamisessa. Autamme mielellämme värien ja materiaalien suunnittelussa sekä mittauksissa ja asennuksissa. Voitte hankkia myös vakiomittaiset tuotteet myymälästämme. Tulethan käymään tai lähetä tarjouspyyntö!

Ilmettä ja näkyvyyttä liiketiloihin

Ravintoloiden terassit, yritysten sisäänkäynnit ja näyteikkunat on hyvä suojata Suomen vaihtelevalta ja ankaralta ilmastolta. Korkeatasoiset kaihtimet, markiisit tai pystylamelliverhot antavat yrityksen katukuvan ilmeeseen näkyvyyttä ja laatua. Tulethan käymään tai lähetä tarjouspyyntö!

Toimivuutta lasitetuille parvekkeille ja terassille

Lasitettu parveke toimii, kun voitte nauttia eri vuodenajoista suojassa auringon häikäisyltä, vedolta tai uteliaita katseita. Asunnon omistaja, taloyhtiö tai suunnittelija voivat valita erilaisista parvekeratkaisuista ulkonäön, käytettävyyden ja julkisivun asettamien vaatimusten mukaan. Tulethan käymään tai lähetä tarjouspyyntö!

Uutiset / Tarjoukset