Tehokasta aurinkosuojausta tarpeidesi mukaan

Saavuta energiatehokkaat ja viihtyisät tilat laadukkaalla aurinkosuojauksella. Autamme valitsemaan sopivat ja kestävät ratkaisut auringolta suojautumiseen.

Pystylamellikaihdin

Tuotenimi

LUE LISÄÄ

1 of 1

Kotimaiset ja laadukkaat aurinko­suojaus­ratkaisut mitta­tilaustyönä

Kaihdin & Markiisi Lahti on aurinkosuojaus- ja kaihdinalan palveleva erikoisliike Lahden keskustassa. Laajasta valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja auringon häikäisyltä ja lämmöltä suojautumiseen sekä älykkääseen aurinkosuojaukseen. Meillä on vuosien kokemus rakennusten aurinkosuojauksesta ja autamme valitsemaan parhaat ratkaisut tilojesi aurinkosuojaukseen ja viihtyisien tilojen ylläpitämiseen. Toimimme Artic Storen virallisena jälleenmyyjänä. Ota yhteyttä ja kysy lisää aurinkosuojatuotteistamme ja palveluistamme. 

Pystylamellikaihdin

Tuotenimi

LUE LISÄÄ

1 of 1

Lisää mukavuutta liiketiloihin ja työpaikalle hyvin suunnitellulla aurinkosuojauksella

Kaihtimilla ja markiiseilla voidaan suojata niin sisä- kuin ulkotiloja. Toimiston mukavuutta voidaan parantaa häikäisyä ja lämpökuormaa ehkäisevillä screenkaihtimilla ja markiisit antavat personoidun sekä tunnistettavan ilmeen sisäänkäynneille ja rakennusten julkisivuille. Aurinkosuojat tehostavat toimitilojen energiatehokkuutta ja auttavat pitämään sisälämpötilan optimaalisena.

Pystylamellikaihdin

Tuotenimi

LUE LISÄÄ

1 of 1

Automati­soidut aurinko­suojat lisäävät älykodin energia­tehokkuutta ja viihtyisyyttä

Älykodissa aurinkosuojauksesta tulee osa kokonaisuutta, jossa asukkaiden elämäntyyli ja tarpeet on huomioitu. Haluaisitko nukkua pimeässä ja herätä auringonvaloon, nauttia aamukahvin terassilla markiisin suojassa ja estää häikäisyä olohuoneessa? Älykkäällä aurinkosuojauksella optimoit kodin olosuhteet ihanteelliseksi automaattiseesti.

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.

Tyylikkäät aurinkosuojat isoihin ja pieniin ikkunoihin

Kattavan valikoimamme ZIP screenkaihtimet suojaavat lämpösäteilyltä tehokkaasti.

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on saatavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Tarjoamme ratkaisut rakennusten sisustuksen, energiansäästön ja mukavuuden parantamiseksi.

Autamme mielellämme rakennuksen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Aloitamme projektin kartoittamalla tarpeet ja toiveet aurinkosuojaukselle. Alkukartoituksen yhteydessä voit tiedustella alustavaa hinta-arviota toteutukselle, joka tarkentuu, kun tarkat mitat ovat tiedossa sekä asennettava tuote valittuna. Asennuksen jälkeen autamme ja opastamme mielellämme myös tuotteiden käyttöönotossa.

1. Yhteydenotto

Kuulemme mielelläsi toiveesi ja kerromme ratkaisuistamme lisää. Ota rohkeasti yheyttä!

2. Mittaus

Ammattilaisen mittaamana saadaan mitat kerrasta ja varmasti oikein. Tulemme luoksesi tekemään tarvittavat mittaukset.

3. Suunnittelu

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan oikeanlaiset tuotteet optimaalisen lopputuloksen takaamiseksi.

4. Asennus

Oikein asennettuna aurinkosuojatuotteet ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

5. Käyttöönotto

Olemme tukenasi tuotteiden käyttöönotossa ja älykkäiden aurinkosuojien automaatioiden luomisessa.