Markiisit - Varjoa ja näyttävyyttä ulkotiloihin

Markiisilla suojaa ja viihtyisyyttä

Valitse markiisi suojaamaan sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta sekä pitämään kotisi tai toimistosi viileämpänä. Markiisit lisäävät asumisviihtyvyyttä kotonasi ja toimistossa ja antavat kunnon piristysruiskeen rakennuksen julkisivulle.

Mallistossa on erilaisia vaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme tarpeisiisi sopivan. Käyttövaihtoehtoina ovat nauha-, veivi-, sekä moottorikäyttöiset mallit, joista valitaan sopiva koon ja tarpeidesi mukaan. Markiisi voidaan varustaa kangasta suojaavalla kotelolla.

Ulkopuoliset aurinkosuojat (esite PDF)

Markiisin kankaat ja komponentit

Jokainen markiisimme valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Markiisikankaat ovat myös UV-suojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua alumiinia sekä terästä. Kaikki muoviosat säänkestävää pvc-muovia.

>> Markiisin värivaihtoehdot

 

Sähkökäyttöinen markiisi

Kaikkiin markiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan markiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä.

>> Lue lisää - sähkökäyttöinen markiisi


Terassimarkiisi

Terassimarkiisilla saat neliöt hyötykäyttöön. Se suojaa auringolta ja vesisateelta ja samalla ehostaa talosi yleisilmettä. Huonekalut, lattiapinnat sekä verhoilut pitävät väriloistonsa entistä pidempään. Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista löydämme joka taloon parhaiten sopivan kankaan sekä käyttömekanismi- ja asennusvaihtoehdon.

>> Sähkökäyttöinen markiisi

>> Terassimarkiisi DIM 300 (esite)
>> Terassimarkiisi DIM 250 (esite)
>> Terassimarkiisi SCRIGNO 250 (esite)
>> Terassimarkiisin kangasvaihtoehdot

Lue lisää

Kankaat ja komponentit

Terassimarkiisit valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Markiisikankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua tai polttomaalattua alumiinia sekä terästä. Kaikki muoviosat säänkestävää pvc-muovia.

>> Tilaa ilmaiset kangasnäytteet

Sähkökäyttöinen terassimarkiisi

Kaikkiin terassimarkiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan terassimarkiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä. Aurinko- ja tuuliautomatiikalla terassimarkiisi on aina oikeassa asennossa suhteessa auringonvaloon ja tuulen voimakkuuteen. Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita sekä ohjauslaitteita. Moottoreista, automatiikoista sekä muista sähköisistä ohjaustavoista löydät lisätietoja Somfyn verkkosivuilta.

 

Katso video >


Ikkunamarkiisi

Ikkunamarkiisi suojaa tehokkaasti sisätiloja auringon lämmöltä ja paahteelta, sekä antaa ulkonäköä rakennuksellesi. Ikkunamarkiiseja saa nauha-, veivi- ja sähkökäyttöisinä, sekä markiisimalleja on myös koteloituna.

>> Sähkökäyttöinen markiisi

>> Ikkunamarkiisi - lue lisää
>> Solaro ja solena ikkunamarkiisi
>> Briljant ikkunamarkiisi
>> Teka1 ikkunamarkiisi
>> SP1 ikkunamarkiisi
>> Teka5 ikkunamarkiisi


Korimarkiisi

Korimarkiisi on kaunis ja tunnistettava elementti katukuvassa liikehuoneistojen sisäänkäynnin päällä. Korimarkiisi voi olla kiinteä tai ylösnostettava. Korimarkiiseihin voidaan painattaa yrityksesi nimi, logo tai muu haluamasi teksti. Ne voidaan myös varustaa loistevalaisimilla. Valaistut markiisit ovat kuin parhaimmatkin valomainokset.


Katosmarkiisi

Katosmarkiisit soveltuvat erityisesti suurten pintojen suojaamiseen auringolta ja sateelta. Etenkin ravintoloiden ja kahviloiden terassit ovat katosmarkiisien käyttökohteita. Lisäksi ne sopivat myös kodin terassille tai puutarhaan. Runkomateriaaliksi voidaan valita joko puu tai teräs vaihtoehtoisissa väreissä. Katosmarkiiseihin voidaan asentaa myös vesirännit, jolloin sadevedet voidaan ohjata pystyjalkojen kautta maahan. Articin katosmarkiiseilla on poikkeuksellisen hyvä tuulenkestävyys ja 5 vuoden täystakuu. 

Katosmarkiiseja tehdään sekä veivi- että moottorikäyttöisinä.

>>Katosmarkiisit
>>Katosmarkiisit 90
>>Katosmarkiisit Bioclimate


ZIP-screen aurinkosuojaverho

Ulkopuolinen aurinkosuoja 

ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä. Näin vältytään turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä. Ulkopuolisella screenkaihtimella voidaan vähentää koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80 %. 

>> Sähkökäyttöinen screenkaihdin

Lue lisää
ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. Näitä voidaan ohjata kaukosäätimellä yksittäin tai ryhmässä. Voit myös automatisoida ne siten, että kaihtimet toimivat automaattisesti auringon mukaan. Maksimileveys on 5,0 metriä ja maksimikorkeus 3,0 metriä. ZIP-screen aurinkosuojan muotoiltu alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Sivuprofiilit ovat tyylikkäät ja jäykät, jotta kangas pysyy paikoillaan kovallakin tuulella. Profiilit voidaan sävyttää RAL-sävyihin. Screenkaihtimissa käytetään lähinnä Copaco- ja Star screenkankaita, jotka soveltuvat erinomaisesti ulkotiloihin. ZIP-screen voidaan toteuttaa myös pimennyskankaalla.


Markiisikankaan vaihtopalvelu

markiisin vaihto- Lahti
markiisin vaihto Lahti 2

Markiisikankaan vaihtopalvelun avulla saat vanhaan markiisirunkoosi uuden markiisikankaan. Haalistunut ja homepilkkuinen kangas vaihtuu nopeasti ammattiasentajien toimesta jo mittauksesta lähtien.