Markiisit-Varjoa ja näyttävyyttä ulkotiloihin

Markiisi on hyvä aurinkovarjo ja sadesuoja. Pohjoismaisiin oloihin suunnitellut markiisit kestävät säänvaihtelut ja pohjoiset ankarat olot.

Markiisit toimivat ulko- ja oleskelutilojen katteina sekä sisäänkäyntien suojina, auringonsuojana ikkunoissa ja vaikka myymälän julkisivun somisteina ja katseenvangitsijoina. Jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy oma mallinsa ja tyyppinsä.

Markiisien hinnat vaihtelevat mallien ja varustelutason mukaan. Valinta ja suunnittelu on tehty todella helpoksi suunnitteluohjelman avulla. Voit sijoittaa markiisin kuvaasi ja näet miltä se näyttää. Myös koko markiisikangasvalikoima on ohjelmassa valittavanasi, joten lopputulos on hyvin lähellä todellisuutta.

Markiisit:

Terassimarkiisilla saat neliöt hyötykäyttöön. Se suojaa auringolta ja vesisateelta ja samalla ehostaa talosi yleisilmettä. Terassimarkiisi toimii myös tehokkaana suojana auringonvalon paahteelta ja haalistavalta vaikutukselta, Huonekalut, lattiapinnat sekä verhoilut pitävät väriloistonsa entistä pidempään. Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista löydämme joka taloon parhaiten sopivan kankaan sekä käyttömekanismi- ja asennusvaihtoehdon.

Terassimarkiisin kankaat ja komponentit

Terassimarkiisit valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Markiisikankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua tai polttomaalattua alumiinia sekä terästä. Kaikki muoviosat säänkestävää pvc-muovia. Lataa esite kangasvaihtoehdoista Sandatexin markiisikangasesitteestä (PDF).

Sähkökäyttöinen terassimarkiisi

Kaikkiin terassimarkiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan terassimarkiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä. Aurinko- ja tuuliautomatiikalla terassimarkiisi on aina oikeassa asennossa suhteessa auringonvaloon ja tuulen voimakkuuteen. Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita sekä ohjauslaitteita. Moottoreista, automatiikoista sekä muista sähköisistä ohjaustavoista löydät lisätietoja Somfyn verkkosivuilta. Katso video >
Ikkunamarkiisi suojaa tehokkaasti sisätiloja auringon lämmöltä ja paahteelta, sekä antaa ulkonäköä rakennuksellesi. Ikkunamarkiiseja saa nauha-, veivi- ja sähkökäyttöisinä, sekä markiisimalleja on myös koteloituna. Katso video >
Korimarkiisi on kaunis ja tunnistettava elementti katukuvassa liikehuoneistojen sisäänkäynnin päällä. Korimarkiisi voi olla kiinteä tai ylösnostettava. Korimarkiiseihin voidaan painattaa yrityksesi nimi, logo tai muu haluamasi teksti. Ne voidaan myös varustaa loistevalaisimilla. Valaistut markiisit ovat kuin parhaimmatkin valomainokset. Korimarkiiseilla voidaan rakentaa myös näyttäviä osastoja liikkeesi sisätiloihin.
Mainosmarkiisilla tavoitat asiakkaasi jo kaukaa. Saat yrityksellesi pitkäaikaista näkyvyyttä edullisemmin kuin monilla muilla ulkomainontavaihtoehdoilla. Hyvin valitut värit sekä tekstit antavat positiivisen mielikuvan yrityksestäsi. Mallistostamme löytyy yrityksellenne sopiva vaihtoehto.
Katosmarkiisit soveltuvat erityisesti suurten pintojen suojaamiseen auringolta ja sateelta. Etenkin ravintoloiden ja kahviloiden terassit ovat katosmarkiisien käyttökohteita. Lisäksi ne sopivat myös kodin terassille tai puutarhaan. Ylellinen katosmarkiisi lisää kotisi arvoa ja tuo säväyksen sen ulkonäköön. Runkomateriaaliksi voidaan valita joko puu tai teräs vaihtoehtoisissa väreissä. Katosmarkiiseihin voidaan asentaa myös vesirännit, jolloin sadevedet voidaan ohjata pystyjalkojen kautta maahan. Articin katosmarkiiseilla on poikkeuksellisen hyvä tuulenkestävyys ja 5 vuoden täystakuu.

Moottorikäyttöinen katosmarkiisi

Katosmarkiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus. Moottorikäyttöinen markiisi on todella miellyttävä ja helppokäyttöinen. Kaukosäätimellä on vaivatonta ohjailla markiisi juuri oikeaan asentoon.

Elite-katosmarkiisi

Elite-markiisi on nimensä veroinen. Sitä on saatavana niin metallisilla kuin puisillakin pilareilla.

Unica-katosmarkiisi

Unica-markiiseja on kahta mallia: 130 ja 165. Unica 165 -markiisi on eniten myyty malli, joka sopii niin kodin kuin kahvilankin terassille. Vietä kesääsi hieman tyylikkämmin katosmarkiisin avulla! Lue lisää Unica-katosmarkiisista >
zip_screen Screen-verholla estät lämpösäteilyn sisätiloihin todella tehokkaasti. Tehokkaasta lämpö- sekä häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen-rullaverho voidaan asentaa huoneen sisä- tai ulkopuolelle. Se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallisen lämmön suodattimeksi.

ZIP-Screenkaihdin

Screenkaihtimet sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. Ne suodattavat ja säätelevät auringonvaloa, mutta säilyttävät silti näkymät sisältä ulos. Screenkaihtimia voidaan ohjata kaukosäätimellä yksittäin tai ryhmässä. Voit myös automatisoida ne siten, että kaihtimet toimivat automaattisesti auringon mukaan. Maksimileveys on 5,0 metriä ja maksimikorkeus 3,0 metriä

ZIP-Screenkaihdin sisällä ja ulkona

Screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä. Näin vältytään turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä. Ulkopuolisella screenkaihtimella voidaan vähentää koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80 %. Screenkaihtimen muotoiltu alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Sivuprofiilit ovat tyylikkäät ja jäykät, jotta kangas pysyy paikoillaan kovallakin tuulella. Screenkaihtimissa käytetään lähinnä Soltis-  ja Copaco- screenkankaita, jotka soveltuvat erinomaisesti ulkotiloihin.

Katso video:  sisäpuolinen screenkaihdin>

Katso video: ulkopuolinen screenkaihdin >
Markiisikankaan vaihtopalvelun avulla saat vanhaan markiisirunkoosi uuden markiisikankaan. Haalistunut ja homepilkkuinen kangas vaihtuu nopeasti ammattiasentajien toimesta jo mittauksesta lähtien.

Markiisilla suojaa ja viihtyisyyttä

Valitse markiisi suojaamaan sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta sekä pitämään kotisi tai toimistosi viileämpänä. Markiisit lisäävät asumisviihtyvyyttä kotonasi ja toimistossa ja antavat kunnon piristysruiskeen rakennuksen julkisivulle.

Mallistossa on erilaisia vaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme tarpeisiisi sopivan. Käyttövaihtoehtoina ovat nauha-, veivi-, sekä moottorikäyttöiset mallit, joista valitaan sopiva koon ja tarpeidesi mukaan. Markiisi voidaan varustaa kangasta suojaavalla kotelolla.

Markiisin kankaat ja komponentit

Jokainen markiisimme valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Markiisikankaat ovat myös UV-suojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua alumiinia sekä terästä. Kaikki muoviosat säänkestävää pvc-muovia.

Sähkökäyttöinen markiisi

Kaikkiin markiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan markiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä. Vaivattomin tapa varmistua siitä, että markiisi on aina oikeassa asennossa on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi sekä auringonvaloon että tuulen voimakkuuteen.

Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita sekä ohjauslaitteita.

Lisää moottoreista, automatiikoista sekä muista sähköisistä ohjaustavoista >

Yleisesite ulkopuolisista aurinkosuojista>

Aurinkosuojaverho (Screen-rullaverho)
Ikkunamarkiisi
Terassimarkiisi
Korimarkiisi