Moottoroidut aurinkosuojat

moottoroidut aurinkosuojat

Somfy – moottoroidut aurinkosuojat

Hiljaiset ja tehokkaat Somfy-moottorit liikuttavat aurinkosuojaasi haluamaasi asentoon. Sähkömoottoria voit ohjata kytkimellä tai kaukosäädöllä. Valittavanasi on myös automatiikka, joka liikuttaa aurinkosuojiasi auringon/tuulen mukaan automaattisesti.

Automatiikan voi asentaa yksittäiseen tuotteeseen tai se voidaan asentaa ohjaamaan kaikkia aurinkosuojia, jolloin ohjausjärjestelmää kutsutaan väyläohjaukseksi. Väyläohjausta hallitaan tietokoneelta, jolloin esimerkiksi sälekaihtimien avautuminen voidaan ajastaa joka arkiaamuksi haluttuun kellonaikaan.

Kaukosäätöinen sälekaihdin ja langaton radio-ohjaus

Somfy-sähkömoottorilla varustettu sälekaihdin kytketään sähköverkkoon, ohjauspiste asennetaan haluttuun paikkaan ja sälekaihdinta ohjataan kaukosäätimellä. Radio-ohjauksen ansiosta sälekaihtimen ja ohjauspisteen välille ei tarvita johtoa, jolloin julkisivu pysyy siistinä.

Yhden ohjauspisteen ja sälekaihtimen taakse voidaan asentaa useita sälekaihtimia, jolloin voit samalla kaukosäätimellä ohjata useita sälekaihtimia. Kaukosäätimiä on saatavana myös kolhun- ja vedenkestävänä. Nämä säätimet sopivat erinomaisesti esimerkiksi terassimarkiisin ohjaamiseen.

Lue lisää sälekaihtimista.

Aurinko- ja tuulianturit markiiseihin

Aurinko- ja tuuliautomatiikkalla varustetut markiisit ovat aina oikeassa asennossa. Aurinkoanturi reagoi auringonvaloon ja sähkömoottorit avaavat markiisit, joten kotisi säilyy mukavan viileänä kuumanakin kesäpäivänä. Tuuliautomatiikka pitää huolen siitä, etteivät markiisit ole auki, kun tuuli yltyy myrskyisäksi. Näin markiisit ovat turvassa, vaikket olisikaan kotona.

Vaikka markiiseihin on asennettu aurinko- ja tuulianturit, markiiseja voi yhä ohjailla esimerkiksi kaukosäätimellä.

Lue lisää terassimarkiiseista.

Lue lisää ikkunamarkiiseista.

Lisää sähkökäyttöisistä vaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn sivuilta.