SOMFY-MOOTTOROIDUT AURINKOSUOJAT

Hiljaiset ja tehokkaat Somfy-moottorit liikuttavat aurinkosuojaasi haluamaasi asentoon. Sähkömoottoria voit ohjata kytkimellä tai kaukosäädöllä. Valittavanasi on myös automatiikka, joka liikuttaa aurinkosuojiasi auringon/tuulen mukaan automaattisesti.

Automatiikan voi asentaa yksittäiseen tuotteeseen tai se voidaan asentaa ohjaamaan kaikkia aurinkosuojia, jolloin ohjausjärjestelmää kutsutaan väyläohjaukseksi. Väyläohjausta hallitaan älypuhelimella tai tietokoneella, jolloin esimerkiksi sälekaihtimien avautuminen voidaan ajastaa joka arkiaamuksi haluttuun kellonaikaan.

Somfy TaHoma-kotiautomaatiojärjestelmä

"TaHoma yksinkertaistaa kaikkien kodin laitteiden ohjausta, ohjelmointia ja valvontaa. Käyttö Internetin kautta tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla TaHoma® -käyttöliittymän avulla, eli voit kosketuksella ohjata ikkunoita, sälerullaimia, kaihtimia, valoja, porttia, lämmitystä, hälytyslaitteita, kameroita, antureita, yms.
Olitpa missä tahansa kotona, lomalla tai työssä... olet aina kotona."

>> Lue lisää TaHoma-kotiautomaatiojärjestelmästä

Screenkaihdin
Ikkunamarkiisi
Terassimarkiisi
Korimarkiisi


Sähkökäyttöinen screenkaihdin

Screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Screenkaihtimia voidaan ohjata kaukosäätimellä yksittäin, tai ryhmässä. Voit myös automatisoida ne siten, että kaihtimet toimivat automaattisesti auringon mukaan. Maksimileveys on 5,0 metriä ja maksimikorkeus 3,0 metriä.

Screenkaihtimen muotoiltu alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Sivuprofiilit ovat tyylikkäät ja jäykät, jotta kangas pysyy paikoillaan kovallakin tuulella. 
Somfyn uudet sisäänrakennetuilla Li-Ion akuilla varustetut rullakaihdinmoottorit on helposti asennettavissa ilman hankalia sähkötöitä tai irrallisen akun sijoittamisen tuomaa ongelmaa.

Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita sekä ohjauslaitteita.

 

Sisäpuolinen screenkaihdin

Ulkopuolinen screenkaihdin


Sähkökäyttöinen markiisi

Kaikkiin markiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan markiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä tai älypuhelimella. Vaivattomin tapa varmistua siitä, että markiisi on aina oikeassa asennossa on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi sekä auringonvaloon että tuulen voimakkuuteen.

Aurinkoanturi reagoi auringonvaloon ja sähkömoottorit avaavat aurinkosuojat, joten kotisi säilyy mukavan viileänä kuumanakin kesäpäivänä. Tuuliautomatiikka pitää huolen siitä, etteivät aurinkosuojat ole auki, kun tuuli yltyy myrskyisäksi. Näin ne ovat turvassa, vaikket olisikaan kotona.

Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita sekä ohjauslaitteita.

Yleisesite ulkopuolisista aurinkosuojista>

Markiisi

Terassimarkiisi


Sähkökäyttöinen sälekaihdin

Sähkökäyttöiset sälekaihtimet sopivat erityisesti tiloihin, joissa on paljon kaihtimia, kuten esimerkiksi toimistoihin. Ne ovat mukavia myös kotonasi, kun voit vaikkapa herätessäsi päästää valon sisään avaamalla kaihtimet kaukosäätimellä.

Somfyn yläkoteloon integroitavalla sälekaihdin moottorilla voit ajaa kaihtimia ylös ja alas ilman vetonaruja ajastimen tai kaukosäätimen avulla. Kaihtimia voi ohjata kutakin erikseen tai yhdessä, mikä merkitsee että kaikki kaihtimet toimivat samanaikaisesti nappia painamalla. Säleen leveys 25 mm tai 35 mm.
Moottoriin voidaan syöttää virtaa neljällä vaihtoehtoisella tavalla. Virtalähteenä voi toimia verkkovirta, paristot tai ladattava akku jota voidaan ladata joko verkkovirtalaturilla tai aurinkokennolla.

Lue lisää

Modulis kaukosäätimen säätörullan avulla voit kallistaa säleitä portaattomasti tai käyttää kaukosäätimen my -painiketta jolloin kaihtimet liikkuvat ennalta ohjelmoituun väliasentoon.

Mikäli haluat että kaihtimet reagoivat auringonvaloon voit täydentää ohjausta aurinkoautomatiikalla, jolloin kaihtimet ovat auringon paistaessa kiinni asennossa vaikket ole itse kotona.
Moottorit ovat ohjattavissa erilaisista talo-ohjausjärjestelmistä ja ovat yhteensopiva KNX-väylään erillisen moottoriohjaimen avulla.

Sälekaihtimien moottoreina käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita.
Lisää sähkökäyttöisistä sälekaihdinvaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn verkkosivuilta.

Sähkökäyttöinen sälekaihdin

Sähkökäyttöinen puusälekaihdin


Sähkökäyttöinen rullaverho ja pimennysverho

Ohjaa rullaverhojasi kätevästi kaukosäätimellä. Rullaverhoon voidaan asentaa sähkömoottori, joka nostaa ja laskee rullaverhon napin painalluksella.

Somfyn uudet sisäänrakennetuilla Li-Ion akuilla varustetut rullakaihdinmoottorit on helposti asennettavissa ilman hankalia sähkötöitä tai irrallisen akun sijoittamisen tuomaa ongelmaa.

Lisää sähkökäyttöisistä vaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn sivuilta.


Moottoroidut verhokiskojärjestelmät

Moottorikäyttöinen verhokisko

Moottoroidun verhokiskojärjestelmän avulla verhojen siirtely on vaivatonta ja nopeaa. Moottoroitu verhokiskojärjestelmä on erityisen suositeltava tiloihin, joissa on suuret verhot tai jos verhoja useita.Useampia verhoja voidaan ohjata samanaikaisesti ohjelmoimalla kaikki sähkömoottorit yhdelle kaukosäätimelle.
Valikoimasta löytyy useita eri moottoriversioita aina KNX-väylään soveltuvista ja kiinteään virtaan kytkettävistä akkukäyttöisiin ja kaukosäätimellä käytettäviin malleihin.

Touch Motion-ominaisuuden ansiosta moottori voidaan käynnistää myös kankaasta vetämällä. Akkukäyttöinen Irismo Wire Free 45 RTS on todella helppo ottaa käyttöön siinä olevan akun ja sisäänrakennetun vastaanottimen vuoksi.


Sähkökäyttöinen pystylamellikisko

Varmatoiminen, hiljainen ja helposti asennettava sähkökäyttöinen pystylamellikisko 89 mm tai 127 mm lamellikankaille. Moottori on saatavilla kolmella eri ohjausvahtoehdolla, joten sitä voidaan ohjata kätevästi niin KNX-ja muista väylistä että Somfyn radiolähettimillä tai älypuhelinsovelluksilla.
Kisko voidaan asentaa myös kaltevan pintaan, mikäli kaltevuus on alle 55°.