Murtosuojaus

murtosuojaus

Murtosuojaus suojaa liiketilanne kauppakeskuksissa tai katutasossa. Murtosuojia ovat esim. sälerullaimet ja saksiveräjät. Ne voidaan asentaa näyteikkunoihin, porttikäytäviin, tilanjakajiin, tarjoilulinjastoihin, rulokaappeihin ja muihin kevyttä suojausta vaativiin tiloihin ja kohteisiin. Meiltä saa hyväksyttyjä murtosuojia myös korkeatasoista murtosuojausluokitusta vaativiin kohteisiin.

TAHOMA Home Motion™

Home Motion™ on yhteinen nimitys kaikille kodin aurinkosuoja- ja turvaratkaisuille.

Se avaa kaikki ulkosäle- ja screenkaihtimet sekä sälerullaimet yhdellä napin painalluksella. Sulje autotallin ovi autosta, käännä sälekaihtimet nojatuolista ja nauti auringosta ja varjosta terassilla nousematta lepotuolista. Somfyn Home Motion tekee elämäsi helpommaksi ja mukavammaksi, koska sitä voi käyttää myös puhelimella.

Tule ja kysy lisää ja tee elämästäsi helpompaa!

Gardiset-sälerullain

Gardiset-sälerullaimet antavat tehokasta suojaa murtovarkailta, uteliailta katseilta ja  auringon haitalliselta lämpösäteilyltä. Lisäksi sälerullain toimii lisäeristeenä kylmyydeltä ja melulta.

Rakennusten energiatehokkuuteen kiinnitetään entistä enemmän huomiota jo rakentamisen energiansäästömääräysten vuoksi. Sälerullain on yksi vaihtoehto energiatehokkuuden lisäämisessä.

Gardiset-sälerullaimia on saatavana viidellä erilaisella säleellä. Kaikissa pienemmissä Gardiset sälerullaimissa on valittana joko veivi- tai moottorikäyttö. Moottorikäyttöistä sälerullainta voidaan ohjata avainkytkimellä, seinäkytkimellä tai kaukosäädöllä. Moottoriohjauksessa käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita ja ohjauslaitteita.

 Lisää tietoa sälerullaimista löydät Gardisetin sivuilta.

Gardiset-rullakalteri

Rullakalteri suojaa murroilta ja ilkivallalta. Niitä käytetään paljon esimerkiksi ostoskeskuksissa.

Kaikissa pienemmissä Gardiset rullakaltereissa on valittana joko veivi- tai moottorikäyttö. Moottorikäyttöistä rullakalteria voidaan ohjata avainkytkimellä, seinäkytkimellä tai kaukosäädöllä. Moottoriohjauksessa käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita ja -ohjauslaitteita.

Lisää Gardiset-rullakalterista >

Julkisivusälekaihtimet

Julkisivusälekaihtimia saat 50 mm ja 80 mm säleleveydellä. Ulkopuolelle asennettavat kaihtimet suojaavat todella tehokkaasti auringolta. Sivuohjainvaijereilla tai sivukanaaleilla varustetut mallit takaavat toimivuuden. Saatavana veivi- sekä sähkökäyttöisinä.

Julkisivusäleiköt

Rakennuksen ulkopuolelle asennettavat kiinteät aurinkosuojasäleiköt antavat häikäisysuojan sekä pitävät sisäilman kesälläkin viileämpänä.