Muut tuotteet

VERHOKISKOT

Verhokiskojärjestelmät

Alumiiniset verhokiskot sopivat kotiin, toimistoon, teattereihin ym. tiloihin, joissa on tarvetta ripustettaville verhoille. Laajasta valikoimasta löytyy oikea verhokisko kaikkiin tarpeisiin.
Useimpia verhokiskomalleista voidaan myös taivuttaa haluttuun kulmaan. Verhokiskojärjestelmät on saatavana myös sähkökäyttöisinä.
Verhokiskot (esite PDF)

Lue lisää

Etulautaverhokiskot

Etulautaverhokiskot ovat: 34 mm, 50 mm, 74 mm tai 100 mm etulaudalla varustetut kaksiuraiset alumiinikiskot. Vakiovärinä on polttomaalattu valkoinen. Ne korvaavat mainiosti erillisen verholaudan.

Mottura – verhokiskojen ammattilainen

Mottura on italialainen verhoammattilainen. Laajasta tuotevalikoimasta löydät kaiken tarpeellisen verhojen ripustukseen, olipa haussa tavallinen verhokisko tai moottoroitu verhokiskojärjestelmä. Motturan verhokiskot ovat omaleimaisia ja erittäin korkealaatuisia.


JULKISIVUSÄLEKAIHTIMET

Julkisivun sälekaihtimet on kehitetty tehokasta lämmmönestöa ja auringonsuojaa tarvitseviin kohteisiin. Rakennuksen ulkopuolelle asennettavat julkisivukaihtimet ovat tehokkaampia aurinkosuojia kuin sisäpuolelle asennettavat kaihtimet. Ne pitävät auringosta aiheutuvan lämmön ikkunan ja rakennuksen ulkopuolella ja viilentävät sisäilmaa energiatehokkaasti ilman lisäkustannuksia. Julkisivukaihtimet sijoitetaan ikkunan ulkopuolelle ja niitä ohjataan yleensä sisäpuolelta sähköisesti.
Julkisivukaihtimet ovat saatavana käsi- tai sähkökäyttöisinä. 

>>Lue lisää


HYÖNTEISSUOJAT

  • Ikkunahyönteissuojat kiinnitetään jousikiinnityksellä.
  • Hyönteissuojat tehdään mittojen mukaisesti kestävällä alumiinikehyksellä ja hyönteisverholla.
  • Verkko on näkyvyyden vuoksi sävyltään musta.
  • Kehysväreissä on vaihtoehtoja.
  • Rullautuva hyönteisovi voidaan asentaa pintaan tai syvennykseen.
  • Turvallinen ovi kelautuu automaattisesti sisään, jos verkkoon törmätään.
  • Oviverhoja tehdään myös saranakäyttöisinä

>> Kysy lisää

 


PEHMEÄT VERHOT

Pehmyt verhot sisustukseen Pagunette -kankailla ja tuotteilla. Todella kauniit tekstiilit tekevät kodista persoonallisen ja luovat tunnelmaa.
PAGUNETTE tarjoaa laajan valikoiman verhokankaita ja muita sisustustuotteita.

www.pagunette.fi/


MURTOSUOJAUS

Murtosuojaus suojaa liiketilanne kauppakeskuksissa tai katutasossa. Murtosuojia ovat esim. sälerullaimet ja saksiveräjät. Ne voidaan asentaa näyteikkunoihin, porttikäytäviin, tilanjakajiin, tarjoilulinjastoihin, rulokaappeihin ja muihin kevyttä suojausta vaativiin tiloihin ja kohteisiin. Meiltä saa hyväksyttyjä murtosuojia myös korkeatasoista murtosuojausluokitusta vaativiin kohteisiin.

Gardiset-sälerullain

Gardiset-sälerullaimet antavat tehokasta suojaa murtovarkailta, uteliailta katseilta ja auringon haitalliselta lämpösäteilyltä. Lisäksi sälerullain toimii lisäeristeenä kylmyydeltä ja melulta. Rakennusten energiatehokkuuteen kiinnitetään entistä enemmän huomiota jo rakentamisen energiansäästömääräysten vuoksi. Sälerullain on yksi vaihtoehto energiatehokkuuden lisäämisessä.
Moottorikäyttöistä sälerullainta voidaan ohjata avainkytkimellä, seinäkytkimellä tai kaukosäädöllä.
Moottoriohjauksessa käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita ja ohjauslaitteita.
>> Lue lisää

Gardiset-rullakalteri

Rullakalteri suojaa murroilta ja ilkivallalta. Niitä käytetään paljon esimerkiksi ostoskeskuksissa.
Kaikissa pienemmissä Gardiset rullakaltereissa on valittana joko veivi- tai moottorikäyttö. Moottorikäyttöistä rullakalteria voidaan ohjata avainkytkimellä, seinäkytkimellä tai kaukosäädöllä.
>> Lisää Gardiset-rullakalterista