Parvekelasitusverhot

parvekekaihtimet

Exclusive parvekekaihdin

Exclusive Kaihdin on ensimmäinen, ja ainoa täysin parvekelasituksiin suunniteltu aurinko- ja näkösuoja. Kaihdin on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista.

Suunnittelu ja valmistus ovat kotimaista innovaatiota parhaimmillaan. Roiskevesisuojatut kotelorakenteet ovat suulakepuristettua alumiinia, joten ne kestävät myös satunnaisesti nousevan ilman kosteuden. Alalistaan on integroitu häiritsevän kolinan eliminoiva tiivistekarva. Säleet ovat tyylikkään harmaaksi sävytettyä alumiinia. Markkinoiden kapeimpien säleiden leveys on vain 12,5 mm. Exclucive kaihtimen kiinnitys on suunniteltu vastaamaan parvekelasivalmistajien laatuvaatimuksia.

Lue lisää Exclusive kaihtimista!

 

Screen-rullaverho parvekkeelle

Screen-rullaverholla estät tehokkaasti lämmön, katseiden ja häikäisyn lasitetulta parvekkeelta sisälle. Screen-rullaverho voidaan asentaa parvekelasien ulko- tai sisäpuolelle tai jopa kattoikkunoihin sekä lasikattoisten terassien päälle. Screen-rullaverhot saa myös pystylamellina.

Sisäpuolelle asennettua screen-rullaverhoa käytetään lasitetuilla parvekkeilla silloin kun tilaa halutaan viilentää näkyvyydestä tinkimättä.

Ulkopuolelle asennettu screen-rullaverho pysäyttää lämpöenergian jo rakennuksen ulkopuolella. Automatiikalla ja oikeanlaisella screen-kankaalla varustettu järjestelmä voi pysäyttää jopa 90 % lämpösäteilystä.

 


Visor Queen  parveke ja terassikaihdin

Queen –parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeestasi entistä viihtyisämmän. Kaihtimilla voi säätää valon määrää sekä näkyvyyttä ulkoa sisälle.

Queen –parvekekaihtimien kankaan taustapuolen ohut helmiäis- tai metallikalvo heijastaa parvekkeelle tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa kotiasi liialta kuumuudelta. Huoneiston ja parvekkeen välisiä sälekaihtimia ei enää tarvitse pitää kiinni, jolloin kotisi tuntuu avarammalta.

Kaihdin joka säätyy kahteen suuntaan

Visor Queen –kaihtimissa on pitkän tuotekehityksen tuloksena syntynyt kaksisuuntainen käyttömekanismi, jonka ansiosta kaihdinta voi säätää sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Säätömekanismi on myös portaaton eli voit jättää kaihtimen juuri sille korkeudelle kuin haluat. Kaihdinta voi säätää suoraa siinä olevasta kahvasta tai korkeissa tiloissa tarkoitukseen suunnitellulla teleskooppisauvalla.

kaihdin_kaksisuuntainen_kayttomekanismi