Ammattimainen projektimyynti palveluksessanne

Kaihdin ja Markiisi Lahti Oy palvelee yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksiä, kunnallista sektoria ja julkisten toimitilojen omistajia ja rakennuttajia. Tiesitkö, että kaihtimilla, markiiseille ja muilla ikkuna- ja parvekesuojatuotteilla on merkittävä vaikutuksensa toimitilojen viihtyvyyteen, asumismukavuuteen sekä yritysten näkyvyyteen ja imagoon.

Kaihdin ja Markiisi Lahti Oy on vuosien varrella suunnitellut, toimittanut ja asentanut tuotteita lukuisiin Lahden alueen kiinteistöyhtiöihin, toimitiloihin ja myymälöihin. Referensseihimme kuuluvat mm. Päijät-Hämeen Keskussairaala sekä näillä sivuillamme näkyvät yritykset ja taloyhtiöt.

Projektiyhteistyö käynnistyy suunnitteluvaiheesta alkaen. Määrittelemme kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Sisustuksen ja julkisivun vaatimukset otetaan huomioon väri- ja materiaalivalinnoissa, ja on hyvä keskustella myös esim. säätöautomaatiikan vaikutuksista sähköasennuksiin.

Kaihdin ja Markiisi Lahti Oy:llä on laajat yhteistyöverkostot ja hyvät tuotteet jokaisen asiakkaamme tarpeeseen. Painotamme palvelussamme laatua, joustavuutta sekä luotettavuutta ja turvallisuutta. Kun etsit ammattitaitoista kumppania projektisi toteuttamiseen, niin ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.