Puusälekaihtimet

Puusälekaihtimet

Puusälekaihtimet sopivat kaikkiin ikkunoihin. Aito puu on lämmin ja arvokas materiaali. Se antaa kotiin tai muuhun toimitilaan tyylikkään ja elegantin leiman.

Sisustuksen mukaan

Pitkäikäinen puusälekaihdin sopii niin kotiin, mökille kuin toimistoonkin. Puusälekaihtimet antavat tilaan laadukkaan ja huolitellun ilmeen, koska ne voidaan sävyttää parketin, laminaatin tai muun sisustuksen tunnelmaan.

Puusälekaihtimiemme materiaalina on käytetty pääasiassa eri väreihin maalattua ja petsattua puuta, kuten lehmusta, bambua, tammea ja apassipuuta. Lisäksi mallistosta löytyy lämpökäsitelty koivu. Se soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta hyvin myös kosteisiin tiloihin sekä saunoihin ja muihin kohteisiin, joissa lämpötilavaihtelut voivat olla suuria. Erikoistilauksesta valmistamme puusälekaihtimet myös muista puulajeista.

Puusälekaihtimia valmistetaan kolmea eri säleleveyttä, 25 mm, 35 mm ja 50 mm. Narujen väreistä löytyy sopivat sävyt jokaiseen sälevaihtoehtoon. Puusälekaihtimet valmistetaan aina suomalaisena käsityönä ja mittatilauksena asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sähkökäyttöinen puusälekaihdin

Sähkökäyttöiset puusälekaihtimet sopivat etenkin suuriin tiloihin, jossa kaihtimia on paljon. Sähkökäyttöisiä kaihtimia voidaan ohjata kaukosäätimellä. Liittämällä kaihtimien moottorit suoraan aurinkoautomatiikkaan, puusälekaihtimesi ovat aina oikeassa asennossa. Moottoreina käytämme ainoastaan laadukkaita Somfyn moottoreita.

Tekniset tiedot

  • Säleenleveys 25 mm, 35 mm tai 50 mm
  • Säle petsattua lehmusta, bambua, tammea ja apassipuuta
  • Vetopunokset ja askelnauhat polyesteriä
  • Säleen paksuus 2,6 mm
  • Enimmäiskorkeus 3000 mm
  • Enimmäisleveys 2400 mm
  • Pakettikorkeus 100 cm korkealle kaihtimelle ylösvedettynä n. 16 cm

Exclusive puusälekaihtimet keisaripuusta

Exclusive puusälekaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan, käsityönä. Valittavana on kahdeksan eri väriä sekä säleleveydet 25mm, 35mm ja 50mm.

Puusälekaihtimilla luodaan näyttäviä ja toimivia kokonaisuuksia. Exclusive puusälekaihdin on kotimainen avainlipputuote. Säleet ovat keisaripuuta, jonka keveys, kauneus ja kestävyys ovat omaa luokkaansa. Keisaripuun ominaispaino on vain 0,30, mutta painoonsa nähden se on erittäin kestävää. Keisaripuuhun on jo vuosisatojen ajan liitetty tarunomaisia ominaisuuksia, jotka edistävät mm. terveyttä sekä hyvinvointia.