Pystylamelliverhot

pystylamelliverhot

Pystylamelliverhot

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laatua ja  ilmettä. Pystylamelleista löytyy vaihtoehtoja pimentävistä, palosuojatuista ja akustiikka kankaista aina screen-kankaisiin saakka.

Screen-kankaat soveltuvat erittäin hyvin toimistoihin, joissa halutaan estää häikäisy näytölle menettämättä kuitenkaan näkymää ulos. Upea lopputulos voi syntyä sävyttämällä lamellikaihdintasi kahdella tai useammallakin eri värillä.

Pystylamellin käyttötekniikaksi voidaan valita perinteisen naru-/kuulaketjukäyttöisen lisäksi ketju-, veivi- sekä sähkökäyttöiset mekanismit. Myös aurinkoautomatiikalla tai ajastimella toimiva pystylamelli on mahdollinen. Pystylamelli soveltuu hyvin myös viistoihin ja kaareviin ikkunoihin auringonsuojaksi. Valitse lamellikankaan leveydeksi 89 mm tai 127 mm leveys mieltymyksesi ja kohteen mukaisesti.

Lamellit on kiinnitetty erikoispidikkeillä kotelossa oleviin lamellinsiirtäjiin. Se mahdollistaa lamellien helpon vaihdon sekä lamellikaihtimen keveän ja hiljaisen toiminnan. Pystylamellit ovat vapaasti liikuteltavissa sivusuunnassa. Lisäksi pystylamellit kääntyvät portaattomasti 180 astetta, mikä varmistaa valonsäätelyn tarpeesi mukaan.

Pystylamellien alakäänteissä on painot, jotka pitävät kankaan suorana. Ohut kuulaketju yhdistää alapainot toisiinsa ja vaimentaa lamellien heilumista. Pystylamellin kaikki käänteet ommellaan, mikä tekee pystylamelleistamme sekä näyttäviä että kestäviä.

Tekniset tiedot

  • Yläkotelo polttomaalattua alumiinia. Värejä saatavana musta, valkoinen ja harmaa (saatavana tarvittaessa myös erikoissävyihin)
  • Yläkotelon leveys 40 mm ja korkeus 34 mm (naru-/kuulaketjukäyttöisissä)
  • Enimmäisleveys 5800 mm