Rullaverhot

Rullaverho on kodikas ja helppo sisustuselementti. Samalla saat myös tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan. Valoa läpäisemättömästä erikoiskankaasta tehdyllä rullaverholla pimennät makuuhuoneen kesälläkin.

Kangasmallistostamme löydät hyvät kuosit ja kuviot. Voit valita rullaverhoosi trendikkään alumiiniputken jolla saa ryhdikkyyttä kankaaseen tai muotoonleikatun alareunuksen, jota korostetaan kanttinauhalla. Perinteisten jousi- sekä kuulaketjukäyttöisten rullaverhojen lisäksi valikoimistamme löytyvät myös nauha-, veivi- sekä sähkökäyttöiset rullaverhot.

Sähkökäyttöinen rullaverho

Ohjaa rullaverhojasi kätevästi kaukosäätimellä. Rullaverhoon voidaan asentaa sähkömoottori, joka nostaa ja laskee rullaverhon napin painalluksella. Lisää sähkökäyttöisistä vaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn sivuilta.


Screen-rullaverho / kaihdin

Screen-rullaverholla estät lämpösäteilyn sisätiloihin todella tehokkaasti. Tehokkaasta lämpö- sekä häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen-rullaverho voidaan asentaa huoneen sisä- tai ulkopuolelle. Se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallisen lämmön suodattimeksi.

Screenkaihtimet sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. Ne suodattavat ja säätelevät auringonvaloa, mutta säilyttävät silti näkymät sisältä ulos. Screenkaihtimia voidaan ohjata kaukosäätimellä yksittäin, tai ryhmässä. Voit myös automatisoida ne siten, että kaihtimet toimivat automaattisesti auringon mukaan. Maksimileveys on 5,0 metriä ja maksimikorkeus 5,0 metriä

Screenkaihdin sisällä ja ulkona

Screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle (esim. ZIP Screen). Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä. Näin vältytään turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä. Ulkopuolisella screenkaihtimella voidaan vähentää koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80 %.

Screenkaihtimen muotoiltu alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Sivuprofiilit ovat tyylikkäät ja jäykät, jotta kangas pysyy paikoillaan kovallakin tuulella. Screenkaihtimissa käytetään lähinnä Soltis ja Copaco screenkankaita, jotka soveltuvat erinomaisesti ulkotiloihin


Pimennysverhot

Pimennysverhoa voidaan suositella etenkin vuorotyötä tekevälle ja huonosti nukkuville, sillä sen avulla saat nukkua pimeässä huoneessa aurinkoisenakin päivänä. Laadukas pimennysverho on valmistettu täysin valoa läpäisemättömästä erikoiskankaasta. Se pimentää makuuhuoneen kesälläkin lähes täydelllisesti.

Perinteisten jousi- sekä kuulaketjukäyttöisten pimennysverhon lisäksi valikoimistamme löytyvät myös nauha-, veivi- sekä sähkökäyttöiset pimennysverhot.

Täydellinen pimennystulos

Täydellisen pimennystuloksen saavuttamiseksi on pimennysverhoon lisättävä vielä yläkotelo, sivukanaalit sekä alakanaali. Niiden avulla ikkuna peittyy täysin.

Pimennysverhon saa myös sivulle vedettävänä järjestelmänä. Sivulle vedettävä Sato-pimennysverho on saatavissa nauha- tai sähkökäyttöisenä.

Sähkökäyttöinen pimennysverho

Mikä olisi miellyttävämpi tapa lopettaa tai aloittaa päivä kuin säätää valon määrää sängystäsi? Pimennysverhoon voidaan lisätä kaukosäätimellä ohjattava moottori. Pimennysverhoissa käytämme ainoastaan laadukkaita Somfyn moottoreita.

Lisää sähkökäyttöisistä vaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn sivuilta

Katso video: pimennysverho >