Sälekaihtimet

salekaitimet

Sälekaihtimet

Sälekaihdin luo tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Samalla se suojaa auringolta ja katseilta niin yksityiskodissa kuin yrityksessäkin.

Kaihdin ja Markiisi Lahdessa valittavanasi on yli 80 värivaihtoehtoa, joista räätälöimme mieltymystesi mukaisen kokonaisuuden. Valikoimaamme sisältyvät myös aitoa puun tuntua antavat puujäljitelmäsävyt sekä enemmän valoa ja näkyvyyttä antavat rei’itetyt kaihtimet.

Sälekaihtimien rakenne on laadukas ja kestävä. Erikoislejeerattu, polttomaalattu alumiinisäle pitää väriloistonsa koko elinkaaren ajan. Kuumina kesäpäivinä sälekaihdin pitää lämmön ulkona ja suojaa sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa.

Sälekaihdin on myös ekovalinta. Aurinkoisena talvipäivänä voit päästää lämpöä ikkunasta sisään. Illan viilentyessä kaihdin estää lämmön karkaamisen ulos. Siten se toimii ylimääräisenä ”ikkunalasina”.

Sälekaihtimet asennetaan ikkunoiden väliin tai pintaan joko käsikäyttöisenä tai moottoroituna versiona. Meillä on valikoimassa myös vinoihin ja kaareviin ikkunoihin sopivat mallit. Säleen vakioleveys on 25 mm ja saatavana ovat lisäksi säleleveydet 16, 35 ja 50 mm.

Oven sälekaihtimet voivat heilua kuljettaessa. Tämän takia kaihtimen voi varustaa pienillä magneeteilla tai sivuvaijereilla. Sivuvaijerit pitävät kaihtimen paikallaan myös kaltevissa kattoikkunoissa. Kaihtimiin voidaan liittää Easy- tai In- säätimet, jotka jättävät narut piiloon. Kysy lisää kätevistä säätimistä.

Sähkökäyttöinen sälekaihdin

Sähkökäyttöiset sälekaihtimet sopivat erityisesti tiloihin, joissa on paljon kaihtimia, kuten esimerkiksi toimistoihin. Ne ovat mukavia myös kotonasi, kun voit vaikkapa herätessäsi päästää valon sisään avaamalla kaihtimet kaukosäätimellä.

Kaukosäädinohjauksen lisäksi sähkökäyttöisiä kaihtimia voidaan ohjata liittämällä sälekaihtimen moottori aurinkoautomatiikkaan. Tällöin sälekaihtimet ovat aina oikeassa asennossa liikkumalla auringonvalon mukaan. Sälekaihtimien moottoreina käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita.

Sälekaihtimen tekniset tiedot

  • Ylä- ja alakotelo polttomaalattua terästä
  • Säle polttomaalattua alumiinia
  • Vetopunokset sekä askelnauhat polyesteriä
  • Säleen leveys 16 mm/25 mm/35 mm/50 mm
  • Säleen paksuus 0,21 mm
  • Enimmäiskorkeus 2500 mm
  • Enimmäisleveys 3000 mm
  • Enimmäispinta-ala 6m m2
  • Pakettikorkeus 82 (pakettikorkeus ylösvedetylle sälekaihtimelle, kun kokonaiskorkeus on 1500 mm)

Lisää sähkökäyttöisistä sälekaihdinvaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn verkkosivuilta.

Katso video: sälekaihdin moottorilla >

no images were found