Taite- ja liukuovet

Äänieristetaiteovet

Lisää tilaa taiteovilla

JORO-taiteovet kotiin ja julkiseen tilaan

JORO-taiteovet ovat aitoa puuta. Ne säästävät tilaa ja tuovat neliöt tehokäytöön. JORO-taiteovi on toimiva tilanjakaja ja näkösuoja kotona ja julkisessa tilassa. Taiteovet valmistetaan räätälöidysti mittojen mukaan. Yksilölliset sisustusratkaisut syntyvät eri mallien, pintamateriaalien, lasi- ja puupeilien sekä värien yhdistelmistä.

Lue lisää JORO-taiteovista >

FP-taiteovet

Melamiinipinnoitettu FP-taiteovi on monella tapaa toimiva oviratkaisu. Taiteovi vapauttaa kodin neliöitä aktiivikäyttöön ja antaa sille tilan tuntua.  Saat laakaovia monipuolisemmat mahdollisuudet kodin kalustamiseen.  

Lue lisää taiteovista >


Liukuovet jakavat tilan

JORO-liukuovet jakavat ja säästävät tilaa. Ne sopivat niin kotiin kuin toimitiloihinkin. Ne liikkuvat kiskoillaan kevyesti ja ikkunallisina ne peittävät oviaukon, mutta antavat kuitenkin valon virrata huoneeseen. Laajasta kehys- ja levyvalikoimasta löytyy jokaisen sisustukseen sopiva ratkaisu. JORO-liukuovien runko on kestävää ja helppohoitoista mdf-levyä. Kehyksen ja myöskin aukon levypinnoitteeksi voidaan valita aito koivu-, pyökki-, mänty- tai tammiviilutus tai maalaus valkeaksi. Ikkunamateriaalina käytämme turvallista polystyreeniä.  Vesivalumakuvioisen ikkunan väreiksi voi valita kirkaan, savunharmaan ja kuparinruskean. Sileän ikkunan malleja ovat kirkas ja satiiniakryyli.

Lue lisää JORO-liukuovista >


Äänieristetaiteovet

Ääntä eristävät kevytkäyttöiset tilanjakajat soveltuvat moneen käyttöön julkisissa tiloissa. Tiloihin soveltuvat väriratkaisut, käytön helppous ja ääneneristävyys ovat toimiva kokonaisuus. Ääneneeristystasot ovat 30 - 36 db / 2000 Hz tai 36 - 42 db (Lab).

Ääntäeristävien tilanjakotuotteiden RT-kortin voit ladata teknisistä dokumenteista >


Lasiset tilanjakajat

Lasiset tilanjakajat ovat ratkaisu moneen tilanjakopulmaan. Laakaoveen verrattuna lasinen liukuovi ei vie lattiapinta-alaa ollenkaan. Liukuovi liukuu kevyesti seinän vierellä, eikä se ole tiellä.

Lasinen liukuovi sopii moniin kodin tiloihin, kuten makuuhuoneisiin kodinhoitohuoneisiin, pesuhuoneisiin jne. Se on myös täysin huoltovapaa. Märkätiloissakin lasiliukuovi on ikuinen; tunnetusti lasi ja alumiini eivät vettä pelkää.

Lasiset liukuovet valmistetaan aina mittatilaustyönä. Ne ovat turvallisia käyttää lapsiperheissäkin. Lasit kestävät rajua leikkiä, sillä ne ovat vahvuudeltaan 8 mm ja aina turvalasia.

Esimerkkikohteen esittely >


Suihkutaiteovi

Suihkutaiteovi on ratkaisu pieniin tai muuten ahtaisiin suihkutiloihin. Seinälle taittuva suihkutaiteovi estää veden roiskumisen tehokkaasti ja vapauttaa lattiapinnat muuhun käyttöön. Suihkutaiteovea voi käyttää julkisimmisakin tiloissa. Himmeästi läpikuultava ovipaneeli antaa täydellisen intimiteettisuojan.

Suihkutaiteovi liukuu yläkiskon varassa. Mittatilaustyönä valmistettavan suihkutaiteoven muodon voit päättää itse. Paneelin materiaali on PVC –muovia. Sen lämmönsieto on 60 astetta. Suihkutaiteoven suurin korkeus on 2100 mm. Lisävarusteena on saatavana läpivientiprofiili, jota tarvitaan jos seinällä on vesijohtoja.