Verhokiskot

pystylamelliverhot

Verhokiskojärjestelmät

Alumiiniset verhokiskot sopivat kotiin, toimistoon, teattereihin ym. tiloihin, joissa on tarvetta ripustettaville verhoille. Laajasta valikoimasta löytyy oikea verhokisko kaikkiin tarpeisiin.

Useimpia verhokiskomalleista voidaan myös taivuttaa haluttuun kulmaan, jolloin niistä saadaan aina paras mahdollinen hyöty. Verhokiskojärjestelmät on saatavana myös sähkökäyttöisinä.

Moottoroidut verhokiskojärjestelmät

Moottoroidun verhokiskojärjestelmän avulla verhojen siirtely on vaivatonta ja nopeaa. Moottoroitu verhokiskojärjestelmä on erityisen suositeltava tiloihin, joissa on suuret verhot tai jos verhoja useita.

Verhokiskoihin on valittavana kaksi erilaista moottorivaihtoehtoa. Perusmallissa on ainoastaan kytkinkäyttö. Toisessa mallissa on sisäänrakennettu radiovastaanotin, joka mahdollistaa joko kytkinkäytön tai kaukosäädinohjauksen. Kaukosäädin on toimivampi vaihtoehto, etenkin jos ohjattavia verhoja (moottoreita) on enemmän kuin yksi.

Useampia verhoja voidaan ohjata samanaikaisesti ohjelmoimalla kaikki sähkömoottorit yhdelle kaukosäätimelle. 

Etulautaverhokiskot

Etulautaverhokiskot ovat: 34 mm, 50 mm, 74 mm tai 100 mm etulaudalla varustetut kaksiuraiset alumiinikiskot. Vakiovärinä on polttomaalattu valkoinen. Ne korvaavat mainiosti erillisen verholaudan.

Mottura – verhokiskojen ammattilainen

Mottura on italialainen verhoammattilainen. Laajasta tuotevalikoimasta löydät kaiken tarpeellisen verhojen ripustukseen, olipa haussa tavallinen verhokisko tai moottoroitu verhokiskojärjestelmä. Motturan verhokiskot ovat omaleimaisia ja erittäin korkealaatuisia. Mottura aloitti toimintansa jo vuonna 1963.