Moottoroidut kaihtimet ja markiisit älykotiin

Valikoimamme kaikki kaihtimet ja markiisit ovat saatavilla moottoroituina sekä yhdistettävissä helppokäyttöiseen älykotijärjestelmään. Käytämme hiljaisia Somfyn-moottoreita ja Somfyn TaHoma-älykotijärjestelmää.

 

Aurinkosuojauksen automatisointi tekee älykodista energiatehokkaan

Haluaisitko herätä aamuisin auringonvaloon tai saapua viileään kotiin työpäivän jälkeen? Älykotituotteet yleistyvät jatkuvasti ja ne ovat yhä enemmän läsnä tavallisessa arjessamme. Automatisoidut aurinkosuojaimet vaikuttavat viihtyvyyteen, oli kyseessä sitten kaihdin, markiisi tai vaikka rullaverho. Moottoroituja aurinkosuojaimia voit ohjata kaukosäätimellä, mobiilisovelluksella tai jopa äänikomennolla. Automatisaation avulla ne voivat valvoa auringon liikettä ja säätää automaattisesti aurinkosuojan asentoa.

Älykäs Somfy Tahoma-älykotijärjestelmä sopii hyvin myös toimistolle. Automaatio pitää huolen, että toimisto pysyy viileänä ja aurinko ei häikäise työntekijöitä ja näin ollen myös työhyvinvointi kasvaa.

LUE LISÄÄ

Helppokäyttöinen ohjaus on aina ulottuvillasi

Sähkökäyttöisiä aurinkosuojaimia voit ohjata joko puhelimella, kaukosäätimellä tai jopa äänikomennolla, mikäli ne ovat kytketty älykotijärjestelmään. Somfy TaHoman avulla kotoa tai toimistolta lähtiessäsi voit vaivattomasti sammuttaa kaikki älylaitteet kuten kaihtimet ja valot, klikkaamalla ainoastaan älykkään kaukosäätimen tai sovelluksen painiketta. Lisäämällä ohjattavuutta saat parhaan hyödyn älykotijärjestelmästäsi ja säästät energiaa niin kesällä kuin talvellakin.

Automaatio tunnistaa lämpötilan

Sähkökäyttöiset aurinkosuojat voidaan ohjelmoida reagoimaan ulkoilman olosuhteisiin, jotta voidaan taata suojaa huonekaluille, lemmikeille sekä kasveille auringon säteiltä ja säilyttää miellyttävä sisälämpötila. Lämpötilan noustessa yli 25°C, sälerullaimet tai kaihtimet sulkeutuvat automaattisesti, vähentäen tarvetta käyttää ilmastointia ja säilyttäen viileän kotiympäristön. Talvisin taas ne avautuvat, jotta aurinko voi toimia lisälämmönlähteenä, ja sulkeutuvat auringon laskiessa, jotta lämpö ei karkaisi ulos.

Suojaa kotiasi myös poissa ollessasi

Kun olet poissa, voit luoda illuusion siitä, että olet kotona. Tämä onnistuu käyttämällä paikallaolon simulointitoimintoa, joka avaa sälekaihtimet automaattisesti aamuisin. Illan saavuttua sälekaihtimet sulkeutuvat itsestään, jolloin vaikuttaa siltä, että olisit yhä paikalla. Tällä keinolla voit pitää kodin turvallisena poissaollessasi. Älykotijärjestelmä on yhdistettävissä myös esimerkiksi valaistukseen, jolloin myös valojen syttyminen ja sammuminen voidaan ajastaa.

Tutustu suosituimpiin aurinkosuoja­ratkaisuihin

Suosituimpia valintoja moottoroitaviin kaihtimiin ja markiiseihin ovat terassimarkiisit, ZIP screenkaihtimet ja screenkaihtimet. Tutustu esitteisiin!

Tarjoamme ratkaisut rakennusten sisustuksen, energiansäästön ja mukavuuden parantamiseksi.

Autamme mielellämme rakennuksen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Aloitamme projektin kartoittamalla tarpeet ja toiveet aurinkosuojaukselle. Alkukartoituksen yhteydessä voit tiedustella alustavaa hinta-arviota toteutukselle, joka tarkentuu, kun tarkat mitat ovat tiedossa sekä asennettava tuote valittuna. Asennuksen jälkeen autamme ja opastamme mielellämme myös tuotteiden käyttöönotossa. 

1. Yhteydenotto

Kuulemme mielelläsi toiveesi ja kerromme ratkaisuistamme lisää. Ota rohkeasti yheyttä!

2. Mittaus

Ammattilaisen mittaamana saadaan mitat kerrasta ja varmasti oikein. Tulemme luoksesi tekemään tarvittavat mittaukset.

3. Suunnittelu

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan oikeanlaiset tuotteet optimaalisen lopputuloksen takaamiseksi.

4. Asennus

Oikein asennettuna aurinkosuojatuotteet ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

5. Käyttöönotto

Olemme tukenasi tuotteiden käyttöönotossa ja älykkäiden aurinkosuojien automaatioiden luomisessa.

Sopiva aurinko­suoja­ratkaisu avaimet käteen-periaatteella​

Olemme tehneet aurinkosuojauksen hankkimisesta helppoa. Tuotteet toimitetaan mittatilaustyönä, jolloin kaikki ratkaisumme ovat räätälöitävissä juuri omiin tiloihisi sopivaksi. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mikä materiaali olisi sopivin, vaan esitämme vaihtoehdot ja kerromme niiden erot ennen ostopäätöstäsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tuotteista lisää!