Kattava valikoima tuotteita kodin suojaamiseen

Kaihdinten ja markiisien lisäksi tarjoamme erilaisia tuotteita kodin suojaamiseen ja verhojen asennukseen.

Pystylamellikaihdin

Tuotenimi

LUE LISÄÄ

1 of 1

Monipuoliset ratkaisut sisustamiseen ja turvallisuuteen

Tarjoamme vaihtoehtoja verhojen ripustamiseen, murtosuojaukseen sekä hyönteissuojaukseen. Murtosuojamme, kuten sälerullaimet ja saksiveräjät, ovat erinomaisia vaihtoehtoja korkeatasoista murtosuojausluokitusta vaativiin kohteisiin. Tarjoamme myös verhokiskojärjestelmiä niin koti- kuin liiketiloihin ja mittatilaustyönä valmistettuja hyönteissuojia oviin ja ikkunoihin.

Pidä huolta kodistasi tai liiketilastasi ja lisää mukavuutta erikoistuotteillamme. Autamme löytämään sopivan ratkaisun omaisuutesi turvaamiseen.

Verhokiskot

Alumiiniset verhokiskot sopivat kotiin, toimistoon, teattereihin sekä muihin tiloihin, joissa on tarvetta ripustettaville verhoille. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva verhokisko kaikkiin tarpeisiin.
Useimpia verhokiskomalleista voidaan myös taivuttaa haluttuun kulmaan. Verhokiskojärjestelmät on saatavana myös sähkökäyttöisinä.

Hyönteissuojat

Käytännölliset hyönteissuojat auttavat pitämään ei toivotut hyönteiset kotisi ulkopuolella. Hyttysuojat voidaan asentaa oviin tai ikkunoihin. Hyönteissuojat tehdään mittojen mukaisesti kestävällä alumiinikehyksellä ja hyönteisverholla.

Murtosuojaus

Liiketilojen turvallisuus on erityisen tärkeää kauppakeskuksissa ja katutasossa, ja tähän tarvitaan tehokkaita murtosuojia. Tarjoamme hyväksyttyjä murtosuojaratkaisuja myös korkean murtosuojausluokituksen vaativiin kohteisiin, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi kaikissa tilanteissa. 

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Tarjoamme ratkaisut rakennusten sisustuksen, energiansäästön ja mukavuuden parantamiseksi.

Autamme mielellämme rakennuksen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Aloitamme projektin kartoittamalla tarpeet ja toiveet aurinkosuojaukselle. Alkukartoituksen yhteydessä voit tiedustella alustavaa hinta-arviota toteutukselle, joka tarkentuu, kun tarkat mitat ovat tiedossa sekä asennettava tuote valittuna. Asennuksen jälkeen autamme ja opastamme mielellämme myös tuotteiden käyttöönotossa. Tarvittaessa voit tilata meiltä myös huoltosopimuksen aurinkosuojatuotteillesi.

1. Yhteydenotto

Kuulemme mielelläsi toiveesi ja kerromme ratkaisuistamme lisää. Ota rohkeasti yheyttä!

2. Mittaus

Ammattilaisen mittaamana saadaan mitat kerrasta ja varmasti oikein. Tulemme luoksesi tekemään tarvittavat mittaukset.

3. Suunnittelu

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan oikeanlaiset tuotteet optimaalisen lopputuloksen takaamiseksi.

4. Asennus

Oikein asennettuna aurinkosuojatuotteet ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

5. Käyttöönotto

Olemme tukenasi tuotteiden käyttöönotossa ja älykkäiden aurinkosuojien automaatioiden luomisessa.