Aurinko­suojauksen suunnittelu­palvelu

Oli tarpeesi sitten suojata kotiasi auringon haittavaikutuksilta tai lisätä yrityksesi sisäilmaston mukavuutta, suunnittelupalvelumme auttaa parhaan ratkaisun löytämisessä.

Hyvin suunniteltu aurinkosuojaratkaisu kestää aikaa

Suunnittelun ytimessä on löytää tuotteistamme sopiva vaihtoehto, joka miellyttää silmää ja toimii pitkään. Oleellista on, että mittaustyö on tehty huolella ja aurinkosuojattavasta kohteesta on riittävästi tietoa. Suunnittelijamme osaavat kysyä oleelliset kysymykset optimaalisen ratkaisun löytämiseksi. Suunnittelupalvelun hinta on alkaen 80 €, mutta summa hyvitetään tuotetilauksen yhteydessä.

Mitä suunnittelussa täytyy ottaa huomioon?

Optimaalisen aurinkosuojauksen löytämiseksi, on tärkeää ottaa tietyt seikat huomioon. Lue alta, mitkä asiat ovat suunnittelussa merkittäviä.

Onko tarve suojautua lämmöltä, häikäisyltä, sateelta, naapureiden katseilta vai näiltä kaikilta?

Mistä aurinko nousee ja mistä se laskee, kuinka aurinkosuojauksen on oltava muunneltavissa.

Materiaalia valitessa tulee huomioida sen altistuminen suoralle auringon paahteelle ja muille sääolosuhteille.

Kuinka aurinkosuojaimia säädellään, tapahtuuko se kaukosäätimellä, etäohjauksella, automaattisesti vai manuaalisesti?

Minkä väriset tai malliset aurinkosuojaimet saisivat olla, jotta ne sopivat julkisivuun tai sisutukseen kauniisti?

Tarjoamme ratkaisut rakennusten sisustuksen, energiansäästön ja mukavuuden parantamiseksi.

Autamme mielellämme rakennuksen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Aloitamme projektin kartoittamalla tarpeet ja toiveet aurinkosuojaukselle. Alkukartoituksen yhteydessä voit tiedustella alustavaa hinta-arviota toteutukselle, joka tarkentuu, kun tarkat mitat ovat tiedossa sekä asennettava tuote valittuna. Asennuksen jälkeen autamme ja opastamme mielellämme myös tuotteiden käyttöönotossa. 

1. Yhteydenotto

Kuulemme mielelläsi toiveesi ja kerromme ratkaisuistamme lisää. Ota rohkeasti yheyttä!

2. Mittaus

Ammattilaisen mittaamana saadaan mitat kerrasta ja varmasti oikein. Tulemme luoksesi tekemään tarvittavat mittaukset.

3. Suunnittelu

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan oikeanlaiset tuotteet optimaalisen lopputuloksen takaamiseksi.

4. Asennus

Oikein asennettuna aurinkosuojatuotteet ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

5. Käyttöönotto

Olemme tukenasi tuotteiden käyttöönotossa ja älykkäiden aurinkosuojien automaatioiden luomisessa.

Sopiva aurinko­suoja­ratkaisu ammatti­laistemme avulla

Olemme tehneet aurinkosuojauksen hankkimisesta helppoa. Tuotteet toimitetaan mittatilaustyönä, jolloin kaikki ratkaisumme ovat räätälöitävissä juuri omiin tiloihisi sopivaksi. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mikä materiaali olisi sopivin, vaan esitämme vaihtoehdot ja kerromme niiden erot ennen ostopäätöstäsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tuotteista lisää!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.