Parvekekaihtimet suojaavat terassit ja parvekkeet

Parvekekaihtimet ovat kätevä tapa säädellä auringonvaloa ja lämpöä sisätiloissa. Ne sopivat erityisen hyvin asuntoihin ja taloihin, joissa on parveke tai terassi.

2 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Lisää mukavuutta terassille ja parvekkeelle

Parvekekaihtimien avulla voit peittää suuria alueita kerrallaan, säilyttäen kuitenkin näköalan parvekkeeltasi tai terassiltasi. Erilaisilla kaihtimilla, matalilla kiskoilla, järjestelmillä ja sopivan levyisillä säleillä asennus onnistuu lähes kaikkiin kohteisiin.

Parvekekaihtimien avulla voit säädellä auringonvalon ja lämmön määrää sekä suojata yksityisyyttäsi. Ne ovat erinomainen ratkaisu, jos haluat nauttia parvekkeestasi tai terassistasi kaikissa sääolosuhteissa.

Tyylikkäät parvekekaihtimet toimivat näkösuojana

Paras valinta parvekkeelle​

Exclusive-parvekekaihdin on erityisesti parvekelasituksiin suunniteltu aurinko- ja näkösuoja. Kaihdin on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista. Exclusive-kaihtimen kiinnitys on suunniteltu vastaamaan parvekelasivalmistajien laatuvaatimuksia.

Screenkaihdin parvekkeelle

Screenkaihtimella estät tehokkaasti lämmön, katseiden ja häikäisyn lasitetulta parvekkeelta sisälle. Screenkaihdin voidaan asentaa parvekelasien ulko- tai sisäpuolelle tai jopa kattoikkunoihin sekä lasikattoisten terassien päälle.

Lamelliverhot parvekkeella

Lamelliverhot parvekkeelle

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Tyylikäs ja ajaton pystylamelli soveltuu myös parvekkeelle ja terassille tuomaan suojaa. Niitä voi liikuttaa helposti sivusuunnassa sekä niputtaa kasaan osittain tai kokonaan tarpeen mukaan.

Queen-parvekekaihdin

Queen-parvekekaihtimilla voi säätää valon määrää sekä näkyvyyttä ulkoa sisälle. Kankaan taustapuolen ohut helmiäis- tai metallikalvo heijastaa parvekkeelle tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa kotiasi liialta kuumuudelta.

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on saatavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.