Helppohoitoiset sälekaihtimet sopivat kaikkiin tiloihin

Sälekaihtimet luovat tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Samalla ne suojaavat auringolta ja katseilta niin yksityiskodeissa kuin yrityksissäkin.

3 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Säätele valon määrää vaivattomasti

Helppokäyttöiset sälekaihtimet suojaavat lämpösäteilyltä ja häikäisyltä ja toimivat näkösuojana, josta on etua etenkin pimeällä. Yksi sälekaihtimien suurimmista eduista on niiden säädettävyys. Voit helposti säätää lamellien kulmaa, jolloin voit valita haluamasi määrän valoa ja yksityisyyttä. Sälekaihtimet sopivat hyvin niin makuuhuoneisiin, olohuoneisiin, toimistoihin kuin keittiöihinkin.

Sälekaihtimien säleet valmistetaan kestävästä alumiinista, mikä tekee niistä erittäin kestäviä, pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Valikoimastamme löytyy myös puusälekaihtimet, jotka ovat suosittu valinta koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Integroitu sälekaihdin ikkunan väliin​

Integroidut sälekaihtimet ovat tyylikkäät ja huomaamattomat sekä helpot käyttää. Ikkunan väliin sijoitetun sälekahtimen vetonarut ja säätötangot eivät kulje huoneen puolelle, mutta sälekaihdinta voidaan silti ohjailla. Sälekaihtimen ohjaaminen tapahtuu säätimellä, joka on kiinnitetty ikkunakarmiin huoneen sisäpuolelle. Kaihtimiin voit Single-, Easy- tai In- säätimet, jotka jättävät narut piiloon ja tekevät ilmeestä siistin ja huomaamattoman.

Tunnelmaa puusäle­kaihtimilla​

Pitkäikäinen puusälekaihdin sopii niin kotiin, mökille kuin toimistoonkin. Puusälekaihtimet antavat tilaan laadukkaan ja huolitellun ilmeen, kun valitset sävyn, joka sopii parketin, laminaatin tai muun sisustuksen tunnelmaan. Ne soveltuvat ominaisuuksiensa ansiosta hyvin myös kosteisiin tiloihin sekä saunoihin ja muihin kohteisiin, joissa lämpötilavaihtelut voivat olla suuria. Puusälekaihtimet tuovat sisustukseen lämmintä tunnelmaa.

Sälekaihtimet kattoikkunaan

Kattokaihdin on sisäkäyttöön kiinteästi asennettava sälekaihdin, joka voidaan asentaa haasteellisimpiinkin paikkoihin, vaikka vaakatasoon. Kattokaihdin valmistetaan alumiinisäleestä, jonka leveys on 50mm. Kattokaihdinta voidaan ohjata narulla, veivillä tai moottorilla, jolloin ohjaus on vaivatonta. Toimitamme kattokaihtimet tarvittaessa myös asennettuina. Kysy kattokaihtimista lisää!

Sälekaihtimet suojaavat tehokkaasti

Sälekaihtimet antavat erinomaisen suojan auringonvalolta ja sen haitallisilta UV-säteiltä. Tämä on tärkeää etenkin silloin, kun haluat säilyttää huoneen viileänä tai suojata huonekaluja, mattoja tai muita esineitä auringonvalon haalistumiselta.

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on saatavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.