Mittatilaus­tuotteiden mittaus­palvelu

Mittauspalvelumme varmistaa, että tilattavat tuotteet ovat oikean kokoisia ja ne ovat kätevästi asennettavissa.

Teemme mittaukset puolestasi

Mittaaminen on tarkkaa työtä ja aurinkosuojaratkaisun onnistumisen takaamiseksi tarjoamme mittauspalvelun tekemään mittaukset puolestasi. Saavumme toivomaasi kohteeseen tekemään tarvittavat mittaukset, jonka jälkeen voimme laskea tarkan hinnan tuotteillesi. Mittauspalvelu sisältyy asennettavien tuotteiden hintaan Lahden alueella. Jos tilausta ei muodostu, on mittauspalvelun hinta alkaen 80 €.

Tuotteiden mittaaminen omatoimisesti

Vakiokokoisia, heti noudettavissa olevia malleja hakevat asiakkaat voivat mitata omatoimisesti kaihtimiensa korkeuden ja leveyden. Itse mitatessa vastuu mittauksen onnistumisesta jää asiakkaalle. Alla ohjeet mittaamiseen, mitä tulee huomioida mittausta tehdessä riippuen siitä, asennetaanko kaihtimet ikkunan pintaan ja lasien väliin.

  • Mittaa kaihdin niin leväksi ja korkeaksi, että se peittää ikkunaa riittävästi. Mikäli kaihdin tulee ikkunasyvennyksen päälle, mittaa haluamasi leveys ja korkeus.
  • Mikäli kaihdin asennetaan ikkunasyvennykseen, mittaa syvennyksen tarkka leveys ja vähennä mitasta 5 mm. Mittaa myös syvennyksen korkeus vähentämättä siitä mitään.
  • Päätä kaihtimen kätisyys, eli säätöpuoli (oikea tai vasen) sekä kiinnitystapa (katto tai seinä).
  • Muista huomioida rajoittavat tekijät, kuten kahvat tai vastaavat rajoitteet.
  • Mittaa ikkunan valoaukon (lasiruutu) leveys ja korkeus millimetrin tarkkuudella.
  • Onko ikkunassa kaksi vai kolme avautuvaa pintaa? 
  • Lasien välinen syvyystila
  • Avautuuko ikkuna sisälle vai parvekkeelle?
  • Puitteiden väri

Tarjoamme ratkaisut rakennusten sisustuksen, energiansäästön ja mukavuuden parantamiseksi.

Autamme mielellämme rakennuksen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Aloitamme projektin kartoittamalla tarpeet ja toiveet aurinkosuojaukselle. Alkukartoituksen yhteydessä voit tiedustella alustavaa hinta-arviota toteutukselle, joka tarkentuu, kun tarkat mitat ovat tiedossa sekä asennettava tuote valittuna. Asennuksen jälkeen autamme ja opastamme mielellämme myös tuotteiden käyttöönotossa.

1. Yhteydenotto

Kuulemme mielelläsi toiveesi ja kerromme ratkaisuistamme lisää. Ota rohkeasti yheyttä!

2. Mittaus

Ammattilaisen mittaamana saadaan mitat kerrasta ja varmasti oikein. Tulemme luoksesi tekemään tarvittavat mittaukset.

3. Suunnittelu

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan oikeanlaiset tuotteet optimaalisen lopputuloksen takaamiseksi.

4. Asennus

Oikein asennettuna aurinkosuojatuotteet ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

5. Käyttöönotto

Olemme tukenasi tuotteiden käyttöönotossa ja älykkäiden aurinkosuojien automaatioiden luomisessa.

Sopiva aurinko­suoja­ratkaisu ammatti­laistemme avulla

Olemme tehneet aurinkosuojauksen hankkimisesta helppoa. Tuotteet toimitetaan mittatilaustyönä, jolloin kaikki ratkaisumme ovat räätälöitävissä juuri omiin tiloihisi sopivaksi. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mikä materiaali olisi sopivin, vaan esitämme vaihtoehdot ja kerromme niiden erot ennen ostopäätöstäsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tuotteista lisää!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.