Luo tunnelmaa ja suojaa markiisilla

Markiisit ovat käytännöllisiä, tyylikkäitä ja pitkäikäisiä ratkaisuja, jotka tuovat viimeistellyn ilmeen talosi julkisivulle.

Pystylamellikaihdin

Tuotenimi

LUE LISÄÄ

1 of 1

Suojaa kiinteistösi sääolosuhteilta tyylikkäällä markiisilla

Markiisit tarjoavat luotettavan suojan auringonpaisteelta ja sateelta ja mahdollistavat ulkotilojen käytön monenlaisissa sääolosuhteissa. Markiisit sopivat mainiosti niin kotiin kuin liiketilaankin. Markiisikankaamme ovat kestäviä, vettä ja likaa hylkiviä ja ne säilyttävät muotonsa ja värinsä hyvin. Meiltä saat myös moottoroitavat markiisit, jotka voidaan liittää helppokäyttöiseen taloautomaatiojärjestelmään. Markiisista tekee pitkäikäisen myös se, että niiden kankaat voidaan tarpeen tullen myös vaihtaa.

Älykotijärjestelmän avulla voit helposti ohjata markiisien asentoa ja liikettä puhelimen tai tabletin avulla. Voit esimerkiksi asettaa aikataulun markiisien automaattiselle avautumiselle ja sulkemiselle, säätää niiden korkeutta ja kulmaa tai sulkea ne etänä, auringon paahteen mukaan.LUE LISÄÄ

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä, joten löydät helposti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Voit valita yksivärisen tai raidallisen kankaan, joka sopii talosi tyyliin ja ympäristöön. Laadukkaat ja kestävät komponentit takaavat markiisien pitkän iän.

Katosmarkiisit

Katosmarkiisit ovat erinomainen ratkaisu suurten pintojen suojaamiseen auringolta ja sateelta. Ne ovat erityisen hyödyllisiä ravintoloiden ja kahviloiden terasseilla, mutta sopivat myös kodin terasseille ja puutarhoihin. Katosmarkiisien runkomateriaaliksi voi valita joko puun tai teräksen, ja ne ovat saatavilla eri väreissä. Katosmarkiiseihin voidaan lisäksi asentaa vesirännit, joiden avulla sadevedet voidaan ohjata pystyjalkojen kautta maahan. Katosmarkiisit voidaan asentaa myös valmiiseen runkoon tai pergolaan. 

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi suojaa tehokkaasti sisätiloja auringon lämmöltä ja paahteelta, sekä antaa ulkonäköä rakennuksellesi. Ikkunamarkiiseja on saatavana eri malleissa ja käyttöjärjestelmissä, joista suosituimpia ovat nauha-, veivi- ja sähkökäyttöiset markiisit. Koteloitu malli on hyvä valinta, jos halutaan lisätä markiisin käyttöikää ja suojata sitä sään vaikutuksilta. Ikkunamarkiisi luo viimeistellyn ilmeen talon julkisivulle ja lukuisista kangasvaihtoehdoista voit valita tyyliisi ja tarpeeseesi sopivan.

Korimarkiisit

Korimarkiisi tai mainosmarkiisi on näyttävä ja helposti tunnistettava elementti, joka lisää liikehuoneiston sisäänkäynnin visuaalista ilmettä. Korimarkiisi voidaan valita joko kiinteänä tai ylös nostettavana versiona. Yrityksen nimi, logo tai muu haluttu teksti voidaan painattaa markiisiin, ja se voidaan varustaa myös loistevalaisimilla. Valaistut korimarkiisit ovat kuin parhaat valomainokset, jotka näkyvät kauas ja houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita sisään.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Tarjoamme ratkaisut rakennusten sisustuksen, energiansäästön ja mukavuuden parantamiseksi.

Autamme mielellämme rakennuksen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Aloitamme projektin kartoittamalla tarpeet ja toiveet aurinkosuojaukselle. Alkukartoituksen yhteydessä voit tiedustella alustavaa hinta-arviota toteutukselle, joka tarkentuu, kun tarkat mitat ovat tiedossa sekä asennettava tuote valittuna. Asennuksen jälkeen autamme ja opastamme mielellämme myös tuotteiden käyttöönotossa. Tarvittaessa voit tilata meiltä myös huoltosopimuksen aurinkosuojatuotteillesi.

1. Yhteydenotto

Kuulemme mielelläsi toiveesi ja kerromme ratkaisuistamme lisää. Ota rohkeasti yheyttä!

2. Mittaus

Ammattilaisen mittaamana saadaan mitat kerrasta ja varmasti oikein. Tulemme luoksesi tekemään tarvittavat mittaukset.

3. Suunnittelu

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan oikeanlaiset tuotteet optimaalisen lopputuloksen takaamiseksi.

4. Asennus

Oikein asennettuna aurinkosuojatuotteet ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

5. Käyttöönotto

Olemme tukenasi tuotteiden käyttöönotossa ja älykkäiden aurinkosuojien automaatioiden luomisessa.