Pelkistetty ilme ja hyvä suoja rullakaihtimilla

Monipuoliset, helppokäyttöiset ja helppohoitoiset rullakaihtimet ja rullakaihtimet suojaavat auringon valon haittavaikutuksilta sekä pimentävät tilan tehokkaasti myös kesäaikaan.

3 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Käytännölliset rullakaihtimet sopivat moneen tilaan

Rullakaihdin, eli rullaverho on kodikas ja helppo sisustuselementti, joka antaa tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan. Valoa läpäisemättömästä erikoiskankaasta tehdyllä rullaverholla pimennät makuuhuoneen kesälläkin. Rullaverhot voidaan avata ja sulkea vetämällä kangasta alaspäin tai ylöspäin yksinkertaisella ketju- tai naruohjauksella. Rullaverhot ovat saatavilla myös Somfyn hiljaisella moottorilla, joka mahdollistaa verhon avaamisen ja sulkemisen napin painalluksella.

Käytännölliset rullaverhot sopivat moneen tilaan, kuten keittiöön, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja olohuoneeseen. Kotien lisäksi rullaverhot sopivat hyvin myös toimistoille ja liiketiloihin.

Pidä sisätilat viileänä

Rullaverhot estävät auringonvalon ja lämmön pääsyn sisätiloihin kesäkuukausina. Tämä johtuu siitä, että ne toimivat tehokkaana esteenä auringonvalolle, joka muuten tulisi sisään ikkunoiden kautta ja lämmittäisi huonetta. Rullaverhot torjuvat tehokkaasti auringon valon pääsyn huoneeseen, mikä voi vähentää sisäilman lämpötilaa ja vähentää tarvetta käyttää ilmastointia tai muita jäähdytyslaitteita.

Suosittu pimennysverho

Rullaverhot pimennysverhona ovat suosittu valinta niille, jotka haluavat täydellisen pimennyksen huoneeseen. Pimentävä verho estää valon pääsyn sisään ja näin esimerkiksi makuuhuoneessa nukut yösi paremmin kesäisin, kun sisään tulviva auringonvalo ei häiritse. Täydellisen pimennystuloksen saavuttamiseksi on pimennysverhoon lisättävä vielä yläkotelo, sivukanaalit sekä alakanaali. Niiden avulla ikkuna peittyy täysin.

Yhdistä automatiikkaan

Moottoroitujen rullaverhojen yhdistäminen älykotiin tekee niiden käytöstä entistäkin kätevämpää ja helpompaa. Moottorilla toimivien verhojen liittäminen älykotijärjestelmään mahdollistaa rullaverhojen hallinnan älylaitteiden, kuten älypuhelimen, tabletin tai älykaiuttimen, avulla. Voit hallita verhoja mistä tahansa, milloin tahansa ja luoda mukavuutta ja energiansäästöä helposti.

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on saatavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.