Parhaat ratkaisut yrityksille ja ammattilaisille

Palvelemme yrityksiä, kunnallista sektoria ja julkisten toimitilojen omistajia ja rakennuttajia ammattitaidolla. Kaihtimilla, markiiseilla ja muilla ikkuna- ja parvekesuojatuotteilla on merkittävä vaikutus toimitilojen viihtyvyyteen sekä yritysten näkyvyyteen.

Projektimyynti yrityksille

Projektimyyntimme auttaa suunnittelemaan kokonaisuuden, joka varmistaa rakennuksen ilmeeseen sopivat ratkaisut ja kohottaa samalla imagoa ja näkyvyyttä. Laajojen yhteistyöverkostojemme ja laadukkaiden tuotteidemme avulla löydämme jokaiselle asiakkaallemme parhaiten sopivat ratkaisut. Painotamme palvelussamme laatua, joustavuutta sekä luotettavuutta ja turvallisuutta.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tarjouksen projektiyhteistyöstä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.


Toimitilojen ja toimistojen aurinkosuojaratkaisut ovat saatavilla myös moottoroituina, jolloin niitä voidaan ohjata helposti kaukosäätimellä tai ne voidaan yhdistää älykkääseen automaatiojärjestelmään.

Näyttävä julkisivu liiketilallesi markiisilla

Yrityksen julkisivu on tärkeä osa sen brändiä ja imagoa, ja markiisi on erinomainen tapa tehdä siitä entistä näyttävämpi. Markiisi suojaa paitsi asiakkaita auringolta ja sateelta, se tekee yrityksestä myös tunnistettavan. Autamme valitsemaan kestävän kankaan ja suunnittelemaan sopivan kokoisen markiisin ympäristöön ja julkisivuun sekä brändiisi sopivaksi. Markiisi kruunaa julkisivun!

Lämpötilan hallintaa kaihtimilla

Kaihtimet asennettuna joko ikkunoiden sisä- tai ulkopuolelle ovat tehokas tapa hallita tilan lämpötilaa ja luoda sisäilmastosta miellyttävämpi. Kaihtimilla voidaan säädellä auringonvalon määrää ja estää liiallista lämpöä pääsemästä huoneeseen. Samalla kaihtimet suojaavat häikäisyltä. Oikein valitut kaihtimet auttavat säästämään energiakustannuksissa, kun jäähdytyksen voimakkuutta voidaan pienentää.

Aurinkosuoja toimii myös näkösuojana

Aurinkosuoja ei pelkästään suojaa auringonpaisteelta, vaan se toimii myös tehokkaana näkösuojana. Erityisesti alueilla, joissa talot ovat lähellä toisiaan, voi yksityisyyden suoja olla tarpeen. Aurinkosuojalla voidaan luoda huomaamaton näköeste ohikulkijoihin, mikä tarjoaa lisää yksityisyyttä ja rauhaa toimistolla ja liiketiloissa. Aurinkosuoja antaa tehokasta suojaa niin säältä kuin uteliailta katseiltakin.

Tarjoamme ratkaisut rakennusten sisustuksen, energiansäästön ja mukavuuden parantamiseksi.

Autamme mielellämme rakennuksen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Aloitamme projektin kartoittamalla tarpeet ja toiveet aurinkosuojaukselle. Alkukartoituksen yhteydessä voit tiedustella alustavaa hinta-arviota toteutukselle, joka tarkentuu, kun tarkat mitat ovat tiedossa sekä asennettava tuote valittuna. Asennuksen jälkeen autamme ja opastamme mielellämme myös tuotteiden käyttöönotossa.

1. Yhteydenotto

Kuulemme mielelläsi toiveesi ja kerromme ratkaisuistamme lisää. Ota rohkeasti yheyttä!

2. Mittaus

Ammattilaisen mittaamana saadaan mitat kerrasta ja varmasti oikein. Tulemme luoksesi tekemään tarvittavat mittaukset.

3. Suunnittelu

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan oikeanlaiset tuotteet optimaalisen lopputuloksen takaamiseksi.

4. Asennus

Oikein asennettuna aurinkosuojatuotteet ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

5. Käyttöönotto

Olemme tukenasi tuotteiden käyttöönotossa ja älykkäiden aurinkosuojien automaatioiden luomisessa.

Sopiva aurinko­suoja­ratkaisu avaimet käteen-periaatteella

Olemme tehneet aurinkosuojauksen hankkimisesta helppoa. Tuotteet toimitetaan mittatilaustyönä, jolloin kaikki ratkaisumme ovat räätälöitävissä juuri omiin tiloihisi sopivaksi. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mikä materiaali olisi sopivin, vaan esitämme vaihtoehdot ja kerromme niiden erot ennen ostopäätöstäsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tuotteista lisää!