ZIP-screenkaihtimet viilentävät ja suojaavat

Ulkopuolelle asennettavat modernit ZIP-Screen-rullaverhot antavat loistavan lämpö- ja häikäisysuojan säilyttäen kuitenkin näkyvyyden maisemiin valoa kohden. Screen-kangas suodattaa erittäin tehokkaasti lämpö- ja UV-säteilyä ja ne ovat toimiva ratkaisu kotien lisäksi myös toimisto- ja liiketiloihin, joissa on paljon lasipintaa.

5 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Suuret ikkunapinnat vaativat tehokkaan suojan

ZIP-screenkaihtimet sopivat erityisen hyvin suuriin ikkunapintoihin, joista aurinko porottaa päivän mittaan sisään. Oli kyseessä sitten koti tai toimisto, ZIP-screenit ovat tehokas valinta sisätilojen viileänä pitämiseen ja viilennyskustannusten hallintaan.

Ulkoasennettu screenkaihdin on erittäin tehokas tapa viilentää sisätiloja, sillä se estää lämpöenergian pääsyn rakennuksen sisäpuolelle. Kun screenkaihdin varustetaan automatiikalla ja sopivalla screen-kankaalla, se voi pysäyttää jopa 90 % lämpösäteilystä.

Useat eri värit ja kuosit sekä vaihtoehdot runkojen värissä takaavat, että löydämme julkisivuusi sopivan, tyylikkään ratkaisun. Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelut aurinkosuojausten hankintaan aina mittaamisesta suunnitteluun, asennukseen ja huoltoon saakka. Kysy lisää!

 

Somfy-moottorit

ZIP-screenkaihtimet moottoroituina ovat paras vaihtoehto ulkopuoliseen aurinkosuojaukseen. Moottorikäyttöisyys tekee käytöstä helppoa ja vaivatonta. Moottoroitu ZIP-screenkaihdin voidaan yhdistää myös talon automaatioon tai käyttää erillistä Somfyn TaHoma switch -älyohjainta. Aurinkoautomatiikan ansiosta ZIP-screenit mukautuvat automaattisesti auringonvaloon, mikä vähentää sisätilojen koneellisen jäähdytyksen tarvetta.

Kestää sääolosuhteet

ZIP-screenkaihtimien asennus ikkunan ulkopintaan on varmatoimista myös vaativissa olosuhteissa. Screenkaihtimien kangas pysyy ZIP-tekniikan ansiosta tiukasti paikallaan myös tuulisissa olosuhteissa, mikä estää kankaan heilumisen. Ne ovat hyvä valinta Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin, sillä kangasmateriaalit ovat kestäviä ja voivat talvehtia paikallaan ilman erityistä huoltotarvetta. Kaikissa ZIP-screenkankaissa on 5 vuoden takuu.

Suojaa monipuolisesti

Lämpösäteilyn ja auringon haittavaikutuksilta suojaamisen lisäksi ZIP-screenkaihtimet antavat tarvittaessa myös näkösuojan ja täydellisen pimennyksen. Kodin ja toimistojen suojaamisen lisäksi ne voidaan asentaa esimerkiksi puutarhaan pergolan suojaksi. Tiheä screenkangas suojaa myös hyönteisiltä ja muilta ilmamassan mukana leijuvilta saasteilta.

Tehokasta suojaa tyylikkäillä ZIP-screenkaihtimilla

ZIP-screenkaihtimet ovat modernin ja energiatehokkaan talon paras valinta. Automatiikkaan yhdistettävällä screenkaihtimella saat parhaan hyödyn. Tutustu esitteisiin!

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on saatavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.