Tyylikäs ilme ikkunamarkiisilla

Ikkunamarkiisi estää tehokkaasti auringon lämmön pääsyn sisätiloihin, mikä auttaa pitämään huoneen viileänä ja mukavana. Lisäksi ikkunamarkiisi antaa rakennukselle tyylikkään ulkonäön tuoden siihen persoonallisuutta.

5 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Käytännöllinen ikkunamarkiisi suojaa kotiasi auringolta

Valikoimassamme on saatavana erilaisia ikkunamarkiiseja eri käyttömekanismeilla. Suosituimpia malleja ovat nauha-, veivi- ja sähkökäyttöiset markiisit. Koteloitu malli on hyvä valinta silloin, kun halutaan suojata markiisia sään vaikutuksilta ja lisätä sen käyttöikää. Kaikkiin markiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan markiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä tai älypuhelimella. Vaivattomin tapa varmistua siitä, että markiisi on aina oikeassa asennossa on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi sekä auringonvaloon että tuulen voimakkuuteen.

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita ikkunamarkiiseja eri kokoisina, värisinä ja mallisina. Olitpa sitten etsimässä modernia tai perinteisempää markiisimallia, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Ota yhteyttä ja kerromme ikkunamarkiiseista mielellämme lisää!

Ikkunoiden uusi ilme markiiseilla

Haluatko aurinkosuojaratkaisun, joka kohentaa samalla kotisi tai toimistosi ilmettä? Ikkunamarkiisit voivat olla somistuselementti, joka korostaa rakennuksen ulkoasua ja tyyliä ja tekee siitä arvokkaan näköisen. Valitse laajasta mallistostamme sinulle sopiva tyyli, väri ja kuosi – moderni, perinteinen, värikäs tai hillitty. Ikkunamarkiisit ovat erinomainen tapa luoda uusi ilme ja tunnelma rakennusten julkisivuille. Laadukkaat markiisikankaamme kestävät kauniina pitkään, eivätkä haalistu auringossa.

Tehokas lämmöntorjunta

Ikkunamarkiisi on jopa kaksi kertaa tehokkaampi kuin perinteinen rullaverho tai sälekaihdin lämpösäteilyn estämisessä. Markiisi ei vain suojaa kuumuudelta, vaan myös estää kodin pintoja ja tekstiilejä haalistumiselta. Kodin tai toimiston jäähdytys kuluttaa lähes yhtä paljon energiaa kuin lämmitys, mutta ikkunamarkiisien avulla jäähdytyksen energiankulutus voi vähentyä huomattavasti! Ikkunamarkiisit ovat saatavilla moottorikäyttöisinä, ja niihin voidaan liittää myös automatiikkaa, jolloin markiiseista saadaan parhaat hyödyt irti.

Erilaiset markiisimallit

Tarjoamme laajan valikoiman ikkunamarkiiseja, jotka kattavat erilaiset toiveesi. Olitpa sitten etsimässä millaista ikkunamarkiisia tahansa, meiltä löydät sopivan vaihtoehdon. Valikoimastamme löytyy useita eri malleja, joista voit valita mieleisesi, ja valittavanasi on myös lukuisia eri värivaihtoehtoja ja kuoseja. Kaikki ikkunamarkiisimallit ovat saatavilla moottoroituina ja yhdistettävissä kätevään älykotijärjestelmään.

Näyttävät ikkuna­markiisit viilentävät tehokkaasti

Ikkunamarkiisit ovat näyttävä ja kätevä tapa suojata sisätiloja kuumuudelta ja auringon häikäisyltä.

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on satavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.