Toimivat ja tyylikkäät kaihtimet

Lisää tilojen viihtyisyyttä, suojaa auringolta ja uudista kotisi ilmettä kaihtimilla. Valikoimastamme löydät laadukkaat kaihtimet eri tarkoituksiin.

Pystylamellikaihdin

Tuotenimi

LUE LISÄÄ

1 of 1

Käytännölliset kaihtimet ammattilaiselta

Kaihdinten avulla valon säätely on helppoa ja niillä voidaan suojata kotia tai toimistoa auringonpaisteelta sekä uteliailta katseilta. Laajasta kaihdinvalikoimastamme löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja sisustuksiin. Asiantuntijamme auttavat löytämään sopivimman ratkaisun käyttötarkoitukseesi!

Älykotijärjestelmän avulla voit helposti ohjata kaihdinten asentoa ja liikettä puhelimen tai tabletin avulla. Voit esimerkiksi asettaa aikataulun kaihdinten automaattiselle avautumiselle ja sulkemiselle.

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Erikoislejeerattu, polttomaalattu alumiinisäle pitää väriloistonsa koko elinkaaren ajan. Valikoimastamme löytyy useita eri sälekaihdinvaihtoehtoja, niin alumiinisina kuin puisinakin. Sälekaihtimet ovat sopiva valinta niin koteihin kuin toimistoillekin.

ZIP-Screenkaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee. Ulkopuolisella ZIP-screenkaihtimella voidaan vähentää koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 90 %. 

Screenkaihtimet

Screen-kaihtimet sopivat täydellisesti kotiin, toimistoon sekä julkisiin tiloihin sisälämpötilan viileänä pitämiseen sekä häikäisyn suojaamiseen.  Screen-rullaverho voidaan asentaa joko huoneen sisä- tai ulkopuolelle ja se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallista lämpöä suodattamaan. Moottoroidut kaihtimet voidaan yhdistää taloautomaatioon ja automatisoida kaihtimien toiminta esimerkiksi vuorokauden aikojen tai lämpötilojen mukaan.

Pystylamellikaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laatua ja ilmettä. Pystylamelleista löytyy vaihtoehtoja pimentävistä, palosuojatuista ja akustiikka kankaista aina screen-kankaisiin saakka. Screen-kankaat soveltuvat erittäin hyvin toimistoihin, joissa halutaan estää häikäisy näytölle menettämättä kuitenkaan näkymää ulos.

Rullakaihtimet

Rullakaihdin eli tutummin rullaverho on kodikas ja helppo sisustuselementti. Samalla saat myös tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan. Valoa läpäisemättömästä erikoiskankaasta tehdyllä rullaverholla pimennät makuuhuoneen kesälläkin ja parannat yöuniasi. Kangasmallistostamme löydät hyvät kuosit ja kuviot. Voit valita rullaverhoosi trendikkään alumiiniputken jolla saa ryhdikkyyttä kankaaseen.

Parvekekaihtimet

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia parvekekaihtimia erilaisille parvekkeille ja terasseille. Parvekekaihtimet suojaavat auringolta ja antavat ulkotiloille enemmän käyttöä sääolosuhteista riippumatta. Parveke- ja terassikaihtimet pysäyttävät tehokkaasti lämpösäteilyä ja pitävät sisätilat näin ollen viileämpinä. Suunnittelemme aurinkosuojaratkaisut terasseille ja parvekkeille tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Vekkikaihtimet

Kangasvekkikaihtimet tehdään mittojen mukaan. Ne asennetaan yleisimmin ikkunan pintaan. Vekkikaihtimet kestävät hyvin kosteutta ja mallistostamme saa myös pestäviä kuoseja, jotka soveltuvat kosteisiin tiloihin. Kangasvalikoima kattaa monet käyttötarpeet aina läpikuultavista kankaista pimentäviin saakka. Kangasvekkiverhoja tehdään sekä alhaalta ylöspäin käytettäviä että ylhäältä alaspäin käytettäviä. 

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Tarjoamme ratkaisut rakennusten sisustuksen, energiansäästön ja mukavuuden parantamiseksi.

Autamme mielellämme rakennuksen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Aloitamme projektin kartoittamalla tarpeet ja toiveet aurinkosuojaukselle. Alkukartoituksen yhteydessä voit tiedustella alustavaa hinta-arviota toteutukselle, joka tarkentuu, kun tarkat mitat ovat tiedossa sekä asennettava tuote valittuna. Asennuksen jälkeen autamme ja opastamme mielellämme myös tuotteiden käyttöönotossa. 

1. Yhteydenotto

Kuulemme mielelläsi toiveesi ja kerromme ratkaisuistamme lisää. Ota rohkeasti yheyttä!

2. Mittaus

Ammattilaisen mittaamana saadaan mitat kerrasta ja varmasti oikein. Tulemme luoksesi tekemään tarvittavat mittaukset.

3. Suunnittelu

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan oikeanlaiset tuotteet optimaalisen lopputuloksen takaamiseksi.

4. Asennus

Oikein asennettuna aurinkosuojatuotteet ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

5. Käyttöönotto

Olemme tukenasi tuotteiden käyttöönotossa ja älykkäiden aurinkosuojien automaatioiden luomisessa.