Turvaa tilasi murto­suojainten avulla

Meiltä löydät laadukkaat ja kestävät murtosuojaimet tuomaan turvaa liiketiloin ja autotalleihin.

5 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Kattava valikoima murtosuojia

Laadukkaasta ja laajasta valikomastamme löytyy murtosuoja jokaiseen tarpeeseen. Valikoimastamme löytyy sekä umpinaisia että
aukollisia vaihtoehtoja. Tuotteet ovat murtosuojaluokiteltuja ja valikoimastamme löytyy myös SBSC:n testaamia ja Suomen vakuutusyhtiöiden keskusliiton hyväksymiä murtosuojia.

Murtosuojalaitteisiin kuuluvat sälerullaimet, rullakalterit,  pystysälerullarit, saksiveräjät ja ketjuveräjät, jotka voidaan asentaa eri kohteisiin, kuten näyteikkunoihin, porttikäytäviin, tilanjakajiin, tarjoilulinjastoihin ja rulokaappeihin, jotka vaativat kevyempää suojaa. 

Moottoroituihin murtosuojaimiin on saatavilla lisävarusteeksi hätäveivi, keskipakojarru, turvareuna ja suojakotelo. Keskipakojarrua suosittelemme aina jos aukko on sellaisessa paikassa missä liikkuu ihmisiä turvallisuuden vuoksi.

Sälerullain

Sälerullaimet ovat suosittuja murtosuojia liiketiloissa, kioskeissa, autotalleissa sekä tarjoilulinjastoissa. Ne toimivat sekä sisä- että ulkokäytössä. Ulkokäyttöön suosittelemme suojakoteloa suojaamaan lialta, sateelta ja lumelta. 

Rullakalteri

Rullakaltereita käytetään paljon esimerkiksi ostoskeskuksissa suojaamaan liikkeiden sisäänkäyntejä. Rullakalterit on saatavilla veivikäyttöisinä sekä moottorilla varustettuna, jolloin rullaaminen on huomattavasti kevyempää ja helpompaa. Kalteriprofiilin ansiosta näkyvyys säilyy, myös kalterin ollessa kiinni.

Saksiveräjä

Saksiveräjä on kevyt murtosuoja, jolla on helppoa rajata esimerkiksi liiketilan tai gallerian sisällä tiloja, joihin pääsy halutaan estää. Saksiveräjä on ohutrakenteinen ja sen rakenteen ansiosta se ei peitä näkyvyyttä. Saksiveräjät ovat saatavilla vain käsikäyttöisinä.

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on satavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.