Aurinko­suojien asennus­palvelu

Ammattilaisen toimesta tehty asennus varmistaa tuotteiden oikeanlaisen toimivuuden sekä turvallisen käytön.

Hyödynnä ammattilaisen tekemä asennuspalvelu

Kaihtimien ja markiisien asennuspalvelumme tarjoaa asiantuntijoidemme avun aurinkosuojaimien asentamiseen erilaisiin rakennuksiin, kuten koteihin, toimistoihin ja muihin kaupallisiin tai julkisiin kiinteistöihin. Asentajamme varmistavat, että kaihtimet tai markiisit asennetaan turvallisesti ja asianmukaisesti, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn. Asennuksen hinta määräytyy tuotteen, asennuskohteen ja tarjouspyynnön perusteella.

Mitä asennuksessa täytyy ottaa huomioon?

Mitä asennuksessa tulee ottaa huomioon aurinkosuojaimien mallin ja sijoittelun lisäksi? Asennuspalvelumme kartoittaa tilanteen vaivattoman asennuksen takaamiseksi.

Sopiva kiinnitystapa valitaan kiinnityskohteen materiaalin mukaisesti, jotta se kestää.

Moottoroituja aurinkosuojaimia asentaessa tulee huomioida, että sähkön lähde on sopivassa paikassa.

Onko tuotteet asennettavissa yksin vai tarvitaanko useampi käsipari?

Minkälaiset työvälineet asentamiseen tarvitaan?

Tarjoamme ratkaisut rakennusten sisustuksen, energiansäästön ja mukavuuden parantamiseksi.

Autamme mielellämme rakennuksen aurinkosuojauksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Aloitamme projektin kartoittamalla tarpeet ja toiveet aurinkosuojaukselle. Alkukartoituksen yhteydessä voit tiedustella alustavaa hinta-arviota toteutukselle, joka tarkentuu, kun tarkat mitat ovat tiedossa sekä asennettava tuote valittuna. Asennuksen jälkeen autamme ja opastamme mielellämme myös tuotteiden käyttöönotossa. Tarvittaessa voit tilata meiltä myös huoltosopimuksen aurinkosuojatuotteillesi.

1. Yhteydenotto

Kuulemme mielelläsi toiveesi ja kerromme ratkaisuistamme lisää. Ota rohkeasti yheyttä!

2. Mittaus

Ammattilaisen mittaamana saadaan mitat kerrasta ja varmasti oikein. Tulemme luoksesi tekemään tarvittavat mittaukset.

3. Suunnittelu

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan oikeanlaiset tuotteet optimaalisen lopputuloksen takaamiseksi.

4. Asennus

Oikein asennettuna aurinkosuojatuotteet ovat pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää.

5. Käyttöönotto

Olemme tukenasi tuotteiden käyttöönotossa ja älykkäiden aurinkosuojien automaatioiden luomisessa.

Sopiva aurinko­suoja­ratkaisu ammatti­laistemme avulla

Olemme tehneet aurinkosuojauksen hankkimisesta helppoa. Tuotteet toimitetaan mittatilaustyönä, jolloin kaikki ratkaisumme ovat räätälöitävissä juuri omiin tiloihisi sopivaksi. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mikä materiaali olisi sopivin, vaan esitämme vaihtoehdot ja kerromme niiden erot ennen ostopäätöstäsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tuotteista lisää!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.