Verhokiskojärjestelmät koteihin ja toimistoille

Laaja valikoima alumiinisia verhokiskoja tarjoaa käyttäjille monia vaihtoehtoja verhojen sijoitteluun ja asetteluun eri tiloissa. Verhokiskot ovat kestäviä, helppoja käyttää ja asentaa, ja niistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin.

3 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Laadukkaat alumiiniset verhokiskot

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia alumiinisia verhokiskoja, jotka soveltuvat moniin erilaisiin tiloihin, kuten kotiin, toimistoihin, teattereihin ja muihin tiloihin, joissa tarvitaan ripustettavia verhoja. Verhokiskojen valikoima sisältää erilaisia malleja, joiden avulla voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan kiskon. Useimpia kiskomalleista voidaan taivuttaa haluttuun kulmaan, mikä antaa suunnittelijoille ja käyttäjille lisää joustavuutta verhojen sijoittelussa ja asettelussa.

Etulautaverhokiskot

Etulautaverhokiskot ovat: 34 mm, 50 mm, 74 mm tai 100 mm etulaudalla varustetut kaksiuraiset alumiinikiskot. Vakiovärinä on polttomaalattu valkoinen. Ne korvaavat mainiosti erillisen verholaudan.

Mottura – verhokiskojen ammattilainen

Mottura on italialainen verhoammattilainen. Laajasta tuotevalikoimasta löydät kaiken tarpeellisen verhojen ripustukseen, olipa haussa tavallinen verhokisko tai moottoroitu verhokiskojärjestelmä. Motturan verhokiskot ovat omaleimaisia ja erittäin korkealaatuisia.

Sähkökäyttöinen verhokisko

Sähkökäyttöinen verhokisko on erinomainen vaihtoehto suurille tiloille, joissa on useita verhoja, koska ne voidaan avata ja sulkea helposti ja nopeasti. Sähkökäyttöinen verhokisko on myös kätevä valinta henkilöille, joilla on liikuntarajoitteita tai jotka haluavat lisäämän mukavuutta verhojen käytössä.

Tutustu erilaisiin verhokiskoihin

Verhokiskoilla ripustat verhot tyylikkäästi tilaan kuin tilaan. Tutustu esitteestä lisää eri malleihin!

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on satavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.