Lamellikaihtimet – modernia muotoilua ikkunoihin

Pystylamellikaihtimet suojaavat suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laatua ja  ilmettä. 

3 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Pystylamelli­kaihtimet on tyylikäs ja käytännöllinen valinta

Valikoimastamme löytyy lamellikaihtimet aina pimentävistä, palosuojatuista ja akustiikkakankaista  screenkankaisiin saakka. Screenkankaat soveltuvat erittäin hyvin toimistoihin, joissa halutaan estää häikäisy näytölle menettämättä kuitenkaan näkymää ulos.

Pystylamelliverhot ovat suosittu valinta koteihin, joissa on suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, sillä ne ovat minimalistisen tyylikkäät ja tuovat tyylikkään näkösuojan uteliailta katseilta. Pystylamelliverho soveltuu hyvin myös viistoihin ikkunoihin auringonsuojaksi.

Lamellit on kiinnitetty erikoispidikkeillä kotelossa oleviin lamellinsiirtäjiin. Se mahdollistaa lamellien helpon vaihdon sekä lamellikaihtimen keveän ja hiljaisen toiminnan. Pystylamellit ovat vapaasti liikuteltavissa sivusuunnassa. Lisäksi pystylamellit kääntyvät portaattomasti 180 astetta, mikä varmistaa valonsäätelyn tarpeesi mukaan.

Ohjaa etänä ja automatisoi

Lamellikaihtimet ovat saatavilla hiljaisella moottorilla varustettuina. Moottoroidut kaihtimet voidaan kätevästi liittää älykotijärjestelmään, jolloin lamellikaihtimet toimivat osana energiatehokasta älykotia. Automaatioita voidaan luoda tarpeiden mukaan niin, että kaihtimet reagoivat auringon liikkeisiin, lämpötilaan tai avautuvat ja sulkeutuvat kellonaikojen mukaisesti.

Laadukkat lamellit

Pystylamellien alakäänteissä on painot, jotka pitävät kankaan suorana ja siistinä. Ohut ja huomaamaton kuulaketju yhdistää alapainot toisiinsa ja vaimentaa lamellien heilumista. Pystylamellin kaikki käänteet ommellaan, mikä tekee pystylamelleistamme sekä näyttäviä että kestäviä. 

Tarpeisiisi sopiva

Valitse lamellikankaan leveydeksi 89 mm tai 127 mm leveys mieltymyksesi ja kohteen mukaisesti. Käyttötekniikaksi voidaan voit valita perinteisen naru-/kuulaketjukäyttöisen lisäksi sähkökäyttöiset mekanismit. Yläkoteloita on saatavilla mustana, valkoisena ja harmaana sekä tarvittaessa erikoissävyisinä. Lamelliverhon maksimileveys on 6000 mm. 

Ajattomat lamelliverhot sopivat moneen

Helposti tunnelmaa ja valonmäärää säätelevät lamellikaihtimet ovat myös erinomainen näkösuoja. Ne ovat sopivat niin koteihin kuin toimistoille. 

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on saatavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.