Katosmarkiisi suojaa ulkotilat ja puutarhan

Tee terassin oleskelutiloista mukavat suojaamalla ne katosmarkiisilla. Suojaudu sateelta ja auringonpaahteelta tyylikkäästi.

5 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Pidennä terassikesää katos­markiisilla

Katosmarkiisit sopivat suurellekin terassille helppokäyttöisyytensä ja huolettomuutensa ansiosta. Katosmarkiisien kankaat ovat täysin vedenpitäviä ja ne kestävät kovaakin tuulta erinomaisesti. Näin ollen katosmarkiisi onkin erinomainen ratkaisu kotiterassien lisäksi ravintoloiden isojen terassien kattamiseen.

Katosmarkiisilla luot helposti olohuonemaista tunnelmaa ulkotiloihin. Katosmarkiisit voidaan asentaa erilaisiin runkoihin, kahdelle jalalle terassimarkiisin tapaan, neljälle jalalle pergolaan tai ilman runkoa lasikaton päälle antamaan suojaa auringolta. Katosmarkiiseihin on saatavana myös lisävarusteita, kuten led-valot ja niitä voidaan täydentää esimerkiksi screenkankaista tehdyillä seinillä, jotka laskeutuvat alas kun aurinko paistaa alhaalta tai halutaan lisää tuulensuojaa terassille. Kysy rohkeasti lisää!

Vaivaton automaatio

Moottoroituihin markiiseihin on saatavilla monia varusteita, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Aurinko- ja tuulisensorit ovat käytettävissä, jotta markiisi avautuu aurinkoenergian lisääntyessä ja sulkeutuu kun aurinko vähenee, samoin kuin tuulen voimakkuuden kasvaessa. Kaikki toimintaan vaikuttavat arvot ovat säädettävissä, ja jos markiisi sijaitsee useiden rakennusten auringon puoleisella sivustalla, säätöjä joudutaan ehkä tekemään useammin. Tällöin automaattinen säätö lisää merkittävästi käyttömukavuutta.

Ylellisyyttä terassille

Linjakas katosmarkiisi on tyylikäs lisä terassin ulkoasuun. Tehokas suoja auringon lämpösäteilyltä on näyttävä ja helppokäyttöinen moottoroituna, jolloin se voidaan yhdistää myös älykodin automatiikkaan. Valoin lisävarusteltu katosmarkiisi tuo tunnelmaa kesäiltoihin. Tilaa unelmiesi pihalle trendikäs ja kestävä auringonsuoja, jonka avulla luot ulos toisen olohuoneen kesän ajaksi ja suojaat niin ihmiset kuin huonekalut helposti auringolta sekä sateelta.

Suojaa kuumuudelta

Markiisi vähentää sisätilojen kuumuutta ja toimii häikäisysuojana. Markiisi ehkäisee tehokkaasti sisään pääsevää lämpösäteilyä, mikä vähentää kiinteistöjen jäähdytysenergian kulutusta huomattavasti. Terassimarkiisi ei peitä näköalaa eikä maisemaa, ja se suojaa kodin pintoja auringon haalistavalta vaikutukselta. Lisäksi markiisi auttaa säilyttämään kukkien ja kasvien terveyden läpi kesän kuumimpienkin kuukausien.

Kestävä katosmarkiisi sopii moneen

Katosmarkiisilla suojaat kätevästi niin pienemmät kuin suuremmatkin ulkoalueet. Tutustu valmistajan sivuihin ja ota yhteyttä, kerromme mielellämme tuotteistamme lisää.

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on satavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.