Suojaa ja viihtyisyyttä ulkotiloihin terassimarkiisilla

Terassimarkiisit ovat erinomainen tapa suojata terassisi sääolosuhteilta sekä lisätä tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta ulkotiloihin.

5 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Terassimarkiisi yhdistää käytännölli­syyden ja tyylin

Markiisit tarjoavat suojan auringolta ja sateelta, jolloin voit nauttia ulkotiloistasi lähes milloin tahansa. Terassimarkiisit ovat saatavilla eri väreissä, malleissa ja kokoisina, joten voit valita juuri sopivan vaihtoehdon tarpeidesi mukaan.

Markiisin valitseminen terassille voi tuntua haastavalta, mutta huolella mietityllä aurinkosuojaratkaisulla saat parhaan mahdollisen suojan terassillesi. Terassimarkiisin valinnassa on otettava huomioon sen koko, tyyli ja materiaali, jotta se sopii hyvin yhteen talosi ja ympäristösi kanssa. Terassimarkiisit ovat helppoja asentaa ja käyttää, joten pääset nauttimaan suojasta ja mukavuudesta nopeasti.

Monipuoliset markiisikankaat

Toimitamme Artic-markiisit, jotka on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Valikoimastamme löytyy yli 400 erilaista kangasvaihtoehtoa ja lukematon määrä värejä! Markiisikankaiden valmistuksessa käytetyn nanoteknologian ansiosta markiisit ovat vettä ja likaa hylkiviä sekä homesuojattuja. Markiisikankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Tarjoamme ammattitaitomme ja kokemuksemme oikean materiaalin löytämiseksi.

Kestävä teräsrunko

Terassimarkiisien runko-osat valmistetaan korkealaatuisesta polttomaalatusta alumiinista ja teräksestä. Tärkeimmät osat kankaan lisäksi ovat nivelvarret, joiden ominaisuudet määrittävät markiisin kestävyyden ja laadun. Terassimarkiisit on varustettu vahvoilla erikoisteräsjousilla, joiden välillä on teräsvahvistetut nylonnauhaliitokset. Teräksen lisäksi myös kaikki käyttämämme muoviosat ovat testattuja ja säänkestävästä materiaalista valmistettuja.

Erilaiset markiisimallit

Terassimarkiisivalikoimaamme kuuluu useita erilaisia malleja eri käyttötarkoituksiin. Suurimmat yhtenäiset markiisit ulottuvat jopa neljään metriin ja ovat yli seitsemän metriä leveitä ja sopivat isoille terasseille, kun taas pienemmille terasseille on saatavilla vaihtoehtoja koteloituna tai ilman. Markiisien kankaissa on monia värivaihtoehtoja ja runkoväreissä on valittavana valkoinen, harmaa ja musta, mutta halutessaan asiakas voi tilata runko-osat mihin tahansa RAL-sävyyn.

Tutustu eri vaihtoehtoihin

Terassimarkiisin valinnassa ja asennuksessa täytyy osata huomioida tietyt seikat. Tutustu alla oleviin esitteisiin ja kysy asiantuntijoiltamme lisää!

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on satavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.