Erotu joukosta korimarkiisin eli mainosmarkiisin avulla

Korimarkiisi toimii paitsi suojana sääolosuhteilta, tekee se myös huomiota herättävän ilmeen yrityksen julkisivulle ja auttaa yritystä erottumaan katukuvassa

5 vuoden
takuu
Suomen
ilmastoon sopiva
Hinta-laatusuhde
kohdallaan
Voidaan
motorisoida
Helppo huolto
ja ylläpito
Yhdistettävissä
älykotijärjestelmiin

Korimarkiisi antaa suojaa suurempiinkin tarpeisiin

Korimarkiisi voidaan valita erilaisina versioina, kuten kiinteänä tai ylösnostettavana, mikä tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen.

Korimarkiisit on suunniteltu peittämään suuria alueita, kuten parvekkeita tai liikkeiden sisäänkäyntejä. Se sopii erinomaisesti hotellien, ravintoloiden, kauppojen ja muiden yritysten sisäänkäyntien yhteyteen tehden yrityksestä ja sen brändistä myös kaukaa ulkoa tunnistettavan. Suositut korimarkiisit tarjoavat oivan tilan yritysten logojen ja viestien näyttämiseen.

Kattavasta valikoimastamme löytyy eri mallisia korimarkiiseja sekä erilaisia kangasvaihtoehtoja, joista autamme löytämään sopivimman. Markiiseihin on mahdollista painattaa yrityksen logo ja ne ovat saatavilla myös loistevalaisimilla, jolloin mainosmarkiisi erottuu hyvin myös pimeällä. Toimitamme markiisit mittatilaustyönä ja meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun aina mittaamisesta asennukseen ja huoltoon saakka. Kysy rohkeasti lisää!

Suojaa suurempiinkin tarpeisiin

Korimarkiisit ovat erinomaisia paikoissa, joissa suuri alue tarvitsee suojata auringolta, sateelta tai tuulelta. Ravintoloiden ja liikkeiden terassien ja sisäänkäyntien lisäksi korimarkiisi on tyylikäs lisä myös mökeille, huviloille ja omakotitalojen terasseille. Näyttävyyden ja näkyvyyden lisäksi korimarkiisi antaa suojaa auringolta, sateelta ja tuulelta.  

Pitkäikäinen mainos

Mainosmarkiisi eli korimarkiisi on pitkään kauniina kestävä ulkomainos yrityksellesi. Brändisi mukaisen mainosmarkiisin avulla yrityksesi erottuu edukseen jo kaukaa. Valaistu korimarkiisi toimii kuin valomainos ja näkyy hyvin myös pimeässä. Anna liikkeellesi viimeistelty ilme markiisin avulla, autamme suunnittelemaan tyylikkään markiisiin juuri liiketilaasi sopivaksi!

Huoltopalvelu markiiseille

Pitkäikäiset tuotteemme sisältävät aina takuun. Ammattilaisen asentamana tuotteet kestävät ja toimivat oikein pitkään ja ovat turvallisia käyttää. Pitkästä iästään huolimatta laadukkaat tuotteemme vaativat ajan mittaan joskus myös huoltoa ja tarjoamme huoltopalvelua asentamillemme tuotteille. Kysy huollosta lisää ja varmista markiisisi oikeanlainen toimivuus myös takuuajan päättymisen jälkeen!

Näyttävä ja tunnistettava elementti yrityksellesi

Korimarkiisit tunnetaan myös nimellä mainosmarkiisit. Logolla painatettuina markiisi tekee liiketilasta tai liikkeestä tunnistettavan ja houkuttelevamman.

Kestävät markiisikankaat säilyvät kauniina ja haalistumattomina vuodesta toiseen. Autamme mielellämme suunnittelemaan ja valitsemaan julkisivuusi sopivan korimarkiisin, tutustu esitteisiimme!

Laadukkaat tuotteet tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

ZIP-screenkaihtimet ovat tehokas suoja lämpösäteilyltä

ZIP-Screen­kaihtimet

ZIP-screen aurinkosuojat sopivat kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. ZIP-screenkaihdin voidaan asentaa talon tai parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle. Varsinkin ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä ja jäähdytyslaitteen käytön tarve vähenee.

Tehokasta aurinkosuojausta kaihtimilla ja markiiseilla

Terassimarkiisit

Terassimarkiisin avulla voit käyttää terassiasi mukavasti säästä riippumatta ja tehostaa kotisi neliöitä. Markiisi pitää terassin viileänä kuumina kesäpäivinä ja mahdollistaa terassin käytön myös sateella. Terassimarkiiseja on saatavana useilla eri kankaan väreillä.

Kaihdin & Markiisi palvelee aurinkosuojausasioissa

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat helppo tapa säädellä tilan valaistusta ja tunnelmaa. Se päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa ja samalla ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja huonekaluja haalistavalta vaikutukselta. Sälekaihtimia on satavilla alumiinisina sekä puisina.

Pystylamellikaihtimet ovat näyttävä valinta.

Pystylamelli­kaihtimet

Pystylamelliverhoilla voidaan suojata suuriakin ikkunapintoja paahteelta, häikäisyltä ja katseilta. Suojan ja energiatehokkuuden lisäksi ne antavat kotiin tai toimistoon laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Luonnonvalon pääsyä tilaan on helppo säädellä lamellien asentoa muuttamalla.

Älykotijärjestelmään yhdistettävissä

Automaatio tekee älykodista energiatehokkaan ja helppokäyttöisen. Lue lisää aurinkosuojauksen yhdistämisestä älykotijärjestelmään!

Löydä sopiva aurinkosuojaratkaisu ammattilaistemme avulla vaivattomasti.

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.