Suunnittelu, mittaus, asennus  ja huolto

Kaihdin ja Markiisi Lahti Oy on perheyritys ja täyden palvelun kaihdinliike. Asiantuntijamme Hanna ja Heini palvelevat teitä kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa. Henri suorittaa mittaukset, asennuksen ja huollon ammattitaitoisesti ja luotettavasti.

Suunnittelu/mittauspalvelumme alkaen 60 € (hyvitämme summan pois kauppaan johtavasta käynnistä).

Asennuksen hinta määräytyy tuotteen, asennuskohteen ja tarjouspyynnön perusteella. Huoltokäynneistä veloitamme Lahden alueella 80 € aina alkavalta tunnilta. Esteen sattuessa, muistathan peruuttaa ajanvarauksesi viimeistään kaksi tuntia aikaisemmin. Veloitamme peruuttamattomasta ajasta käyntimaksun alkaen 60 €.


Omatoiminenkin mittaaminen on helppoa

Standardimalleja hakevat asiakkaat voivat mitata omatoimisesti kaihtimiensa korkeuden ja leveyden. Mittaaminen on hieman erilaista, riippuen siitä, tulevatko sälekaihtimet ikkunan pintaan vai lasien väliin.

Ikkunan pintaan

Mittaa kaihdin niin leväksi ja korkeaksi, että se peittää ikkunaa riittävästi. Mikäli kaihdin tulee ikkunasyvennnyksen päälle, niin mittaa haluamasi leveys ja korkeus. Muista huomioida rajoittavat tekijät, kuten kahvat tai vastaavat rajoitteet.

Mikäli kaihdin asennetaan ikkunasyvennykseen, niin mittaa syvennnyksen tarkka leveys -5 mm ja syvennyksen korkeus.

Tilattaessa tulee ilmoittaa myös kaihtimen kätisyys (säätöpuoli, oik/vas), sekä kiinnitystapa (katto/seinä).

Lasien väliin: 

Mittaa ikkunan valoaukon (lasiruutu) leveys ja korkeus millimetrin tarkkuudella. Lisäksi vastaa näihin kysymyksiin tarjouspyynnössäsi:

  • Onko ikkunassa kaksi vai kolme avautuvaa pintaa?
  • Paljonko lasien välissä on syvyystilaa?
  • Avautuuko ikkuna sisälle vai parvekkeelle?
  • Mikä on puitteiden väri?

Vastuu mittojen oikeellisuudesta on mittaajalla itsellään. 

 >> Mittaus- ja asennusohjeet 

Suunnittelu, mittaus
Asennus
Huolto