Tyylikkäitä ratkaisuja aurinko­suojaukseen

Aurinkosuojauksen toteuttaminen voi olla sekä tyylikästä että helppoa. Tuotevalikoimastamme löydät erilaiset aurinkosuojatuotteet, kuten sälekaihtimet, rullaverhot ja markiisit, jotka tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja sisustukseen sopivien ratkaisujen löytämiseksi. Lisäksi nykytekniikka mahdollistaa älykkäät aurinkosuojajärjestelmät, jotka säätävät automaattisesti suojauksen tarpeen mukaan. Optimaalisen ratkaisun avulla voit siis nauttia auringosta, mutta suojautua sen haittavaikutuksilta.

Pystylamellikaihdin

Tuotenimi

LUE LISÄÄ

1 of 1

Kaihtimet

Jos haluat säädellä huoneessa olevan valon määrää ja vähentää auringonpaisteen aiheuttamaa lämpökuormaa, kaihtimet ovat ihanteellinen valinta. Meidän valikoimastamme löydät erilaisia pysty- ja vaakakaihtimia, jotka on valmistettu eri materiaaleista, kuten alumiinista, puusta ja kankaasta. Tarjoamme myös erikoiskaihtimia, kuten sälekaihtimia, screenkaihtimia ja lamelliverhoja, jotka tuovat lisää tyylikkyyttä ja persoonallisuutta huoneeseen.

Markiisit

Tehokasta viilennystä ja suojaa auringolta markiisein. Meiltä löydät markiisit eri väreissä ja malleissa, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tarpeisiin, olitpa sitten parantamassa terassisi mukavuutta tai parantamassa yrityksesi julkisivua. Tarjoamme laajan valikoiman manuaalisesti toimivia markiiseja sekä sähkökäyttöisiä malleja, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä.

Pystylamellikaihdin

Tuotenimi

LUE LISÄÄ

1 of 1
Pystylamellikaihdin

Tuotenimi

LUE LISÄÄ

1 of 1

Muut tuotteet

Tarjoamme monipuoliset ratkaisut kodin sisustukseen ja turvaamiseen. Tarjoamme laajan valikoiman murtosuojausratkaisuja, kuten sälerullaimia ja saksiveräjiä, jotka on hyväksytty korkeatasoista murtosuojausluokitusta vaativiin kohteisiin. Lisäksi tarjoamme verhokiskojärjestelmiä niin koti- kuin liiketiloillekin. Valikoimastamme löytyy myös mittatilaustyönä valmistettuja hyönteissuojia sekä oviin että ikkunoihin.

Sopiva aurinko­suoja­ratkaisu ammatti­laistemme avulla

Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä, joten voit luottaa niiden kestävän pitkään. Tarjoamme kaikki alan tuotteet, suunnittelun, asennuksen ja huollon saman katon alta sekä nopean ja erinomaisen asiakaspalvelun. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tuotteistamme.

Kattavat palvelut tehokkaaseen auringolta suojautumiseen

Lämpiävätkö sisätilat liikaa, häikäiseekö aurinko tai tarvitaanko toimistolla lisää mukavuutta työntekoon? Aurinkosuojatuotteet tarjoavat ratkaisun kodin energiansäästöön, viilennykseen ja tyylikkääseen sisustamiseen. Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa.

Huolellinen mittaus takaa tarkan lopputuloksen

Mittatilaus­töissä suoritamme tarvittavat mittaukset puolestasi tarkan lopputuloksen takaamiseksi. Mittauksen voi tehdä helposti myös itse ohjeemme mukaisesti ja noutaa tuotteen mittojen perusteella myymälästämme.

Optimaalinen ratkaisu ammattilaisen avulla

Hyvin suunniteltu aurinko­suojaus lisää asumis­mukavuutta sekä kodin energia­tehokkuutta. Asiantuntijamme palvelevat kaihdinten, verhojen ja markiisien suunnittelussa ja valinnassa.

Asennus­työt turvallisesti ja ammatti­taidolla

Ammattilaisen asentamana voimme taata tuotteiden oikeanlaisen asennuksen sekä turvallisuuden. Voit tilata aurinko­suojien asennuksen kätevästi meiltä tilauksesi yhteydessä.

Huoltopalvelumme takaa tuotteille pitkän iän

Tuotteemme ovat pitkäikäisiä, mutta tarpeen tullen ne ovat myös helposti huollettavia. Huollon tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.